torsdag 31. mars 2016

Kiropraktor tromsø

KIROPRAKTORKLINIKKEN TROMSØ : Etablert av kiropraktor Øivind Stokke. Nå drives klinikken av kiropraktorene Vidar Kristensen og Pål Røkenes. For rask og enkel timebestilling benytt vår online booking.


Mastergrad i kiropraktikk fra Palmer College of Chiropractic West, San Jose, USA. Vurderinger av leger og andre behandlere.

Tromsø kiropraktikk og helse. Del dine egne erfaringer. Kiropraktor Vidar Kristensen tror enda flere vil få slike plager i. Kontaktinfo, kart, omtaler, autorisasjon og kvalifikasjoner. Alt du trenger å vite om Vidar Kristensen finner du her.


Helsegruppen NEMUS består av tverrfaglige klinikker med blant annet kiropraktikk og fysioterapi. Du finner oss i de største byene og flere .

Studier, skoler og studiemuligheter. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Vi er en nyoppstartet klinikk som på kort ti har fått mye pågang og vi ønsker . Sendte pasienten til kiropraktor åtte ganger - døde året etter. Ytteren Kiropraktikk er en kiropraktorklinikk som holder til på Mo I Rana og tilbyr. Du trenger ikke henvisning fra lege for å få . Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser. Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt - Studentrabatt er studentenes. INSTITUTT FOR MANUELLTERAPI, TROMSØ. Institutt for Manuell Terapi ligger i 4. Nerstranda senter, med god parkering i kjelleren og busstopp rett . Vi har kiropraktorer , fysioterapeuter, osteopater og muskelterapeuter på huset, i tillegg til andre behandlere.


NEMUS Harstad Fysioterapi Aktiv fysioterapi Harstad Studenter tilbys. Vi vil helst ha kiropraktorer med noe erfaring etter endt studie, og helst.

Paul har jobbet som kiropraktor i år, hvor han har drevet privat praksis i Målselv de siste årene. Faggruppen for nålebehandling i fysioterapi har utarbeidet. Oslo Postadresse: Storgt. Du kan filtrere søkeresultatet ytterligere ved å velge fagområde, studiested eller . En kiropraktor diagnostiserer og behandler smerter og sykdom i nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Hun forteller at norske kiropraktorer de siste seks årene har sett en.


Henvisningsprosjektet gikk ut på at manuellterapeuter og kiropraktorer i Vestfol Hordaland og Nordland fikk . Når du som helseaktør har avtale med Helfo, får du direkte utbetalt den økonomiske stønaden pasienten har rett til. En avtale om direkte oppgjør er en personlig . Stein er utdannet kiropraktor (årig Mastergrad innen klinisk biomekanikk), og har års erfaring blant annet fra idrettsmedisin på landslagsnivå. Stamina Helse AS har ansatte som jobber som kiropraktor ved våre over kontorer rundt i Norge. På denne siden får du en oversikt over hvem dette er, hvor i . Kenneth samarbeider tett med fysioterapeuter, kiropraktor og leger mot muskelrelaterte plager.


På Nimi jobber han med alt fra hverdagshelter til elitemosjonister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg