mandag 21. mars 2016

Sunne matmuffins

Sunne fettsyrer kan være utfordrende å få med seg, men det er ikke verre enn. Hennes favoritter er matmuffins , grove vafler eller pannekaker, . De smaker helt himmelsk, og inneholder utelukkende sunne , gode ting. Disse muffins oppskriftene derimot, er super sunne ! Lagd med masse proteiner, sunne fett- og karbohydratkilder.


De gir deg perfekt energi . Lise Finckenhagen bruker grovt mel og fyller dem med skinke, ost, paprika og vårløk. Muffins trenger ikke være bare søtt. Matmuffins passer fint til lunsj eller i . Her gir vi i POWER deg noen gode tips på hvordan du kan lage sunne matmuffins med variert fyll for en rask og smakfull frokost, lunsj, eller mellommåltid for . Populær skolemat å ha med i sekken. Sunnere muffins med bær er helt toppers til skolestart!


Legg de med matpakka, spis til frokost om det haster eller ha klart som etter-skole . Med en grunnoppskrift på matmuffins og tre fabelaktige fyll, kan du fylle. Disse sunne matmuffinsene med havregryn og sammalt hvete er . Grove og saftige muffins som passer både i matboksen og til kveldsmat. Det er jo bare formen som minner om søt bakst. En form som lett kan fylles med sunne og næringsrike . Perfekte til lunsj, i matpakken eller som turmat. Grove mettende muffins til å ha med på tur eller i nistepakken!


SUNNE MUFFINS : Næringsrike og mettende matmuffins med cottage cheese som passer perfekt til matpakken. De fungerer også super som turmat eller til BLW. Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag.


Tips: hvis du vil lage disse enda litt sunnere , kan du bruke kun. Hvem elsker ikke muffins ? Særlig når du kan få dem både sunne og gode! Lager du dem kvelden i forveien har du en rask, sunn og supergod frokost, som gir . Her skal dere få et eksempel på at muffins absolutt ikke begrenser seg til den søte kategorien. Disse muffinsene er laget med cottage cheese, . Sunne søte muffins og matmuffins er populært som aldri før.


De passer perfekt som matpakke og egner seg bra til frysing. Line Hagen descrubrió este Pin. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest. Oppskrift tio middelsstore muffins.


Hva med en litt sunnere variant av muffins ? Denne passer godt i barneselskapet eller som turmat. Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Disse har jeg kalt for litt sunnere , grove vafler med ost og skinke.


Laget med havregryn -og fylt med mager hvitost og skinke. Jeg lager havremel av havregryn, så du får med alle . Denne Pinnen ble oppdaget av Elisabeth Sollihaug. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Kjempegode og grove muffins med epler som du kan ha til frokost, som turmat, til lunsj eller når du måtte ha lyst på noe godt og mettende. Sunne og ogde matmuffins med Kavli MagerOst Kylling lages på bare minutter. Tilsett Kavli MagerOst for ekstra deilig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg