torsdag 29. september 2016

Babygym test

Havregryn, bananer og mørk sjokolade, disse sunne frokostkjeksene er myke og smaker nydelig, og de lages med kun tre ingredienser! Fiberrike havrekjeks uten gluten og tilsatt sukker. Du vet, sånne søte, akkurat passe knasende kjeks , med smak av både.


Den fine bloggen hennes, som er full av gode, sunne oppskrifter og . Gjør proteinbaren litt mer spennende.

Natalie er utdannet personlig trener og . Vi anbefaler kjeks med havre. Litt sunnere og med en smak som garantert gjør at du ønsker ett til. Hva sier du til sunne havrekjeks med brunost til lørdagsfrokosten?


Det tok meg ganske nøyaktig minutter å lage disse kjeksene, og de . Her finner du et stort utvalg av sunne kjeks og småkaker, hvor flere av dem er økologiske og raw. Inkluder dem i sunne mellommåltider eller på farten. Om den kan kalles sunn med stor S eller ikke er vel et definisjonsspørsmål, men at det i hvert fall er sunnere enn mange andre kjeks er det .

Her er de – vidunderlige grove kjeks med sjokolade. Tanken var å lage en litt sunnere variant av en chocolate chip cookie og jammen . HAVREKJEKS : Haugen til venstre har litt mer havregryn i enn haugen til høyre. Her bruker vi grovt mel, naturlig søtning . Ha, så fikk jeg søren meg lurt litt søte og sunne saker inn på bloggen denne uka også! Og i morgen kommer endelig en ny . Har du raspet litt for mye gulrot? Da kan du lage sunnere gulrotkjeks med havregryn av restene!


Disse sunne havrekjeksene som du lager med kun tre ingredienser er perfekt i matpakken til barna. Det er ikke alltid vi foreldre orker å smøre . Vi har allerede testet sjokoladekjeks og barnekjeks, og nå har turen kommet til kjeks som markedsføres som sunne. Fordi havre er sunt, havre er blant annet rik på betaglukaner som senker kolesterolet, er det mange som tror at havrekjeks er sunnere enn . Selv om flere av disse . Kjeks er noe jeg i utganspunktet ikke spiser fordi de fleste kjeks er kaloribomber og ikke tilfører kroppen særlig mye nyttig.


Men disse kjeksene er så sunne at de . Om du ikke er fan av valnøtter kan du bytte dem ut . Enkel oppskrift på sunne havrekjeks fri for melk og uten gluten.

Fra Made by Berit Nordstrand. Kan også spises av deg med melkeallergi og glutenintoleranse. Disse hjemmelagde kjeksene er sunne , fulle av energi, kan serveres med god.


Ferske, hjemmelagde Kornmo kjeks med brunost og et glass kald melk, blir det . Langhelg for meg som skal i bryllup i dag. Veldig spent, og mitt aller første bryllup . Sunne kjeks med mørk sjokolade. Her er oppskrift på noen nydelige havrekjeks som er veldig enkle å bake. Men husk at du må starte baksten dagen i forveien. Kornkjeks smaker veldig godt med.


Lyst til å bake litt sunnere kjeks til helga? Disse kjeksene inneholder godsaker som grovt mel, havregryn og nøtter. Dessuten har de et lavt . September Liker kjeks jeg se, som du sikkert skjønner. Det står stadig vekk kjeks på benken i en.


Så hvorfor ikke bytte ut noen av kjekstypene med litt grovere typer som også gjør måltidet sunnere og som gjør deg mett. Ikke minst synes jeg at . Det kan være en utfordring å finne sunne kjeks fordi mange typer inneholder en del fett, sukker og salt. Det anbefales å derfor velge bort de søteste, feteste og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg