mandag 26. september 2016

Spontanabort uke 11

Her testes alle nye produkter før de slippes ut på markedet. Klippan tester også bilstoler for. Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol? Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet , .

Mange studerer tester av bilstoler før. Forbrukerrådets liste over de beste bilstolene. Det er noe Folksam sin test har holdt fast på – de beste bilstolene i testen gjør det mulig å sitte bakovervendt så lenge som mulig. Det er imidlertid slik at det ikke er noe i norsk lov som sier at bilstoler over en.


Husk at best i test ikke nødvendigvis betyr at stolen passer ditt barn eller i din bil. Isofix eller beltemontert bilstol. Utvalget av bilstoler er stort og det skilles.

I Prisguidens bilstol-guide presenterer vi bilstoler til barn som er best i test , og ser nøyere på populære modeller fra Cybex og BeSafe. Det er lurt å velge en bilstol som er testet , og som har fått god score. Noen tester anbefaler bilstoler kun basert på hvordan de gjør det i kollisjonstester, andre tar . Det er store forskjeller på de ulike modellene. Se forbrukerrådets anbefalinger her. Vi kårer normalt ikke testvinnere når produkter er testet færre enn to ganger, men i dette tilfellet velger vi å nevne bilstoler som er testet kun én . NAF har testet kollisjonssikkerhet og brukervennlig på bilstoler på barn.


Se hvilke seter du bør holde deg . En bilstol som godkjennes av Plus Test har . Det har ikke alltid vært tilfellet i ADAC og ICRT sine tester , sier . Det er ekstra gledelig at bilstolen som gikk til topps også er bakovervendt. Cybex Solution X2-Fix Beltestol ISOfix Pure Black. Liste over alle plustestede bilstoler lenger ned på siden).


Bilstoler fra noen av de mest populære merker. Den svenske Plus- testen gjennomføres av NTF (sveriges svar på Trygg Trafikk), .

Kjøp din nye bilstol hos. Det kan derfor være en sikkerhet å velge en stol, som har vunnet en test. Norske Besafe får best karakter i høstens store europeiske test av bilstoler for små barn. Denne bilstolen med medfølgende isofix-base klarer seg utmerket i test ! Fra de ulike testerne får den en svært høy sikkerhetsscore ved front- og . BABYBILSTOL - SMÅBARNSTOL.


Silje Kristine Hansen i Trygg Trafikk oppfordrer foreldre til å fokusere på VTI sin Plus Test. Best i test ble iZi Plus, det . I Sverige har vi dessuten tester og merkeordninger av høy standard. E- godkjenning (ECE R44) betyr at bilstolen er godkjent i hele Europa.


Volkswagen bilstol best i test Besafe izi up Fix bilstol . Her er bilstolene som fikk best score. BeSafe Izi Go (til venstre), Britax Kid Plus . Bilen vi testet var en såkalt Long Range-utgave. Hos oss finner du sertifiserte bilstoler , som er både testet og godkjent. Vi har mange modeller å velge mellom slik at du kan finne den som passer best til ditt barn . I denne testen ønsket vi å finne ut mer om de andre tingene vi er opptatt av med bilstoler , som komfort og praktisk bruk. Flertallet av bilstolene for barn i denne testen er forovervendt.


I Norge anbefaler Trygg Trafikk at barn opp til fire år sitter bakovervendt. Baby og småbarn - Foreldreforum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg