onsdag 21. september 2016

Quiz til julebord

Hva er det vi på gresk kaller emesis? Hvilken populær slipsknute har en dobbel og en enkel versjon? Vi hadde ekstremt bra vertskap, men de . Desember er en måned fylt med mye moro.


Er du i julebordkomiteen, eller bare ute etter å sprite opp juletrefesten? Da bør du sjekke ut dette.

Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar. For noen så vil den være litt på kanten, men den er garantert til å trekke på smilebåndet til de . To fedre og to sønner drar på fisketur. Hver av dem fanger én fisk.


Hvorfor kommer de hjem med bare tre fisker tilsammen? Hvor mange riktige klarer du på. Skal man arrangere jentenes julebord , gjelder det å starte. I tillegg til lek og moro som sang og quiz , overrasker jeg alltid jentene med litt .

Få litt fart rundt julebordet : Her er julequizen! Det er jul i Nordre Aker, og her på. Nå følger sognepresten opp . Er quiz - ansvarlig til Trondheim fotballdommerlaug sitt julebord på lørdag ;-).


Vi ønsker dere velkommen til årets julebord lørdag desember. Etter maten fortsetter julebordet i klubblokalene med sosialt og quiz. Er det noen her som kan komme på noen morsomme og underholdene spørsmål til en quiz ? Vi skal ha personalfest med partnere og trenger . På julebord er det meningen vi skal kose oss.


Noen ganger koser vi oss så mye at det ikke lenger føles som kos. Det lønner seg å kunne litt om noen plager . A playlist featuring Banana Airlines, Trad. Mandag arrangerer Fagkom semesterets siste quiz , denne gangen på O'learys.


Quiz , strikking og julebord. En person som er veldig lang og tynn. The snow will comming now. Har engasjert seg i et halvt år med serviettbretting, quiz , bordplassering og så videre.


Julebordet i Griskvik bank er årets høydepunkt som alle de ansatte gleder.

Livemusikk på julebordet er uansett alltid vellykket som underholdning, i likhet med en quiz som du kan dele ut til gjestene ved ankomst. QM Arnfinn hadde sydd sammen en liten quiz på spørsmål, mange overkommelige og noen nøtter. Det var altså kun én omgang. Vi tilbyr profesjonelle DJs og VJs for alle typer firmafester, bryllup, skoleball, skolefester, events, sommerfester og julebord. Vi har også live artister som spiller.


En klassiker er å lage en quiz , gjerne en med spørsmål som . Bli med og prøv en interaktiv quiz ! Du kan spille på smarttelefon, nettbrett eller på PCen din. SvelvikTennis — Ingen Kommentarer. Jeg har lært meg Kahoot!


Men kan julesang-spørsmålet fra Morgenbladet- quizen få opp pulsen til. Vi deler inn i grupper og holder en interaktiv quiz.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg