mandag 26. september 2016

Wrap med spekeskinke

Wraps med spekeskinke , kremost, salat og løk er kjempegodt. Mat som kan spises med én hånd kan være praktisk både på tur og i selskapslivet. Lise Finckenhagen har oppskriften på lekre wraps med spekeskinke , . Lefserull med spekeskinke , ruccula og kremost kan serveres som tapas eller som snacks. Det er heller ikke feil å ha med litt i tursekken. Favoritten lefserull med spekeskinke og kremost er perfekt til tapas, koldtbord eller som snacks.


I denne oppskriften har vi byttet ut kremost med pesto, som vi . Wraps , snøfrisk eller philadelphia, spekeskinke (kan også byttes ut med laks), ruccula, rødløk og tannpirkere. Her kan hver enkelt lage sin egen, slik at alle får sine favoritter. Noe grønt sammen med ost slår aldri feil. Fristende lefseruller med kremost, egg og skinke.


Wrapsene er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten. Skyll salatbladene godt og fordel salatblader, osteskiver og skinke på hver lefse. Avslutt med å skjære agurk i langeskiver og fyll tortillalefsene. Har du lyst på litt matpakke-inspirasjon? Wraps i mange varianter er både enkelt, velsmakende og næringsrikt.


Du kan fylle wraps med både fettsyrer, proteiner . Grove wraps med egg, ost og skinke. Lefsebiter kan serveres som et mellommålti snacks, ventemat eller en smakfull liten tapasrett. Wraps er rask og enkel mat som er et godt alternativ til brødskiver i. En lettvint rett som kan serveres til lunsj eller som en tapas rett :D Denne oppskriften gir. Smør hver wrap med teskje sennep. Plasser en stripe med tynt oppskåret skinke langs midten.


Lag deretter en stripe med ost og . Relaterte oppskrifter Tortillapizza med skinke , mozzarella og pesto. Prøv en eksotisk vri med wraps med krydret svinekjøtt, salat. Varm fullkorns tortillas med skriver med brie på i ovnen, samtidig som du steker opp ønsket mengde bacon eller spekeskinke. Til wraps med avokado trenger du. I dag laver jeg en alt for nem ret!


Tortilla wraps med skinke , ost og chili mayo :-) Du skal bruge: Tortillas. Her ser du dagens frukost;. Nysmurte wraps med masse deilig pålegg. Annen lunsj- og møtemat. Wrap med spekeskinke , philadelphiaost, frisk blandet salat, kr 74.


Her kommer oppskrift på en forrett som er spesielt egnet å servere på hytta nå i påsken. Utgangspunktet er lefser som smøres med en ostekrem . Fullkorn wraps med skinke og soltørkede tomater. Smør et tynt lag kesam og hvit balsamico med pesto på midten av tortillaen. Legg på salaten over dressingen. Allergener: gluten fra hvete, laktose.


Kafé, kafévognen om bord på Dovrebanen, Sørlandsbanen, Bergensbanen og Nordlandsbanen har en variert meny med store, små, varme og kalde norske . WRAPS MED SKINKE , HUNUS OG SALAT. Foto: Kreative Catering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg