onsdag 27. september 2017

Mallorca cala bona

XL Fargene er blå , hvit og rød. Marius genser med rund sal - str. Noe jeg derimot har blitt ferdig med er mariusgenseren med rundfelling jeg begynte på for ikke så lang.


Lisbets hobbyblogg: mariusgensere i hvit , blå og rød. Media, Kunst og Samleobjekter. Garn: Smart, nøster blått , i underkant av et hvitt og litt av det røde. Det eneste hun ønsket seg var en solskinnsdag, med blå himmel.


Synes den eplegrønne fargen ble skikkelig fint sammen med sort og hvitt. Labels: Genser strikket voksenklær. Nå er mariusgenseren til tantebarn og sjarmøren JensM ferdig! Genseren er strikket i størrelse år og med . Foto fra filmen Troll i Ord. På plass nummer to kommer hvitt , med blått og rødt mønster.


Lilletulla mi fikk hvit mariusgenser , hvit. Tema - Klassikere Voksen. Maskinstrikket, konfeksjon. Blå med setesdalmønster i hvitt. Rød kant øverst på ermene og bolen.


You might also like: Fanadress mørk blå nr 201. Perlestrikk fra Vakre ting. Jeg har Maruisgenser på planen og den er naturhvit i bunnfargen med to grønnfrager i mønsteret. Lys grønn og en mørkere blågrønn. Brukt Rø blå og hvit mariusgenser til salgs i Bergen - Rø blå og hvit mariusgenser publisert av Sebastian Kyrkjebø i Bergen.


Jeg valgte å gå for mørk blå bunnfarge, hvit og cericce. Da har vi også strikket en hvit mariusgenser og en blå mariusdress i str mnd. Innlegg om hvit skrevet av Silje. I blått , hvitt og rødt.


Jeg har heldigvis en dyktig mamma som hjalp meg med monteringen! Her sees en ny blå og hvit variant fra Carlings (699.-). Velg Farge, Grå, hvit , Marine Blå. Og det store spørsmålet er om genseren skal være i de riktige fargene ( blå , rød og hvit ). Hettegenser Mprint - Hvitbl (genser) (Kl r, Kosmetikk.


See featured Hettegenser Mprint - Hvitbl (genser) pages, read . Inne på bloggen Blå hentet jeg. Vanskelighetsgrad: Moderate. Vi benytter rene materialer som bl.


Tradisjonelt og Tidløst design! Denne hundegenseren er svært myk og behagelig å ha på. Blått og hvitt sett med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg