torsdag 21. september 2017

Refleksjonsnotat

Et refleksjonsnotat er en form for tenkeskriving, som ofte foregår underveis eller på slutten av en prosess. Når du skriver et faglig refleksjonsnotat , er det . Målsetting: Bevisstgjøring, tydeliggjøring og ny forståelse. SITUASJONSBESKRIVELSE: REAKSJONER, TANKER OG FØLELSER JEG . Logg og refleksjonsnotat.

Det er nyttig å skrive dem. HVA ER ET REFLEKSJONSNOTAT ? Refleksjonsnotatene utgjør en viktig del av arbeidskravene ved Videreutdanning i flerkulturell forståelse. Kort om hva et refleksjonsnotat er og hvordan du jobber med det. Når eleven har fokus på et arbeidsoppdrag i sin planlegging og logg, kan det ofte skje andre uforusette og interessante hendelser som krever . Noen kommentarer til refleksjonsnotat.


Jeg har vært på forelesninger om refleksjonsnotat , lest i boka av Bie og lest her på forumet. Jeg skjønner likevel ikke hvordan jeg skal sette det .

Som ledd i psykiatripraksisen i modul skal du skrive et refleksjonsnotat om noe du har opplevd eller observert i praksisperioden. Eksempel refleksjonsnotat. Individuelt refleksjonsnotat. Lørenskog kommune – Læringsaksjon 1. Dette ønsket jeg å oppnå: Slik gikk det: Dette mente . Momenter som er viktige å ta med når dere skriver refleksjonsnotat.


Konsentrer deg om dine reaksjoner, handlinger, holdninger og følelser. Denne mappen inneholder to tekster. Den første oppgaven handler om elevaktive arbeidsmåter i naturfagene. En mal som hjelper deg å skrive et refleksjonsnotat om en arbeidsprosess. Til hjelp i arbeidet med refleksjon kan vi lage egne refleksjonsnotater.


Artikkelen retter oppmerksomheten mot refleksjonsprosessen i en sykepleierutdanning slik den kommer til uttrykk i studenters refleksjonsnotat. MAL: Jeg har valg en mal som heter flygeblad. Den ligger i tekstbehandlingsprogrammet. Før jeg valgte malen laget jeg en skisse med papir og . Med bakgrunn i siste praksisperiode skal du i dette dokumentet beskrive og analysere egen rolle ut fra erfaringer du har gjort .

Hva er refleksjon i en faglig sammenheng? I valgfaget digital markedsføring har vi fått i eksamen å skape en full funksjonell nettbutikk, og loggføre prosessen. Hvordan knytte egne refleksjoner til faglitteratur. Vi har også fått i oppgave og . Gjennom perioden februar til mars har vi gjennom faget digital markedsføring arbeidet med utvikling og oppsett . Birgit Larsen - teamleder.


Veiledning for underveis refleksjonsnotat og sluttartikkel fra prosjekter. Norgesuniversitets utviklingsmidler rettes mot tre prioriterte, tematisk avgrensede. Jeg vil begynne dette notatet med å si at voksen pedagogikk er et fag som er spennende og interessant. Ikt-huset har gitt meg muligheten til å . Vi snakket om den første fotballturneringen . Hei, vi er tre studenter på Høyskolen Kristiania som har fått i oppgave å etablere enn velfungerende nettbutikk.


Arbeidet og prosessen med å . Oppskrift: REFLEKSJONSNOTAT. Innledning: gjennomføring. Beskriv korleis du gjekk fram med tanke på . Stoisisme Jeg mener at stoisismen har gode verdier, hvilket jeg er ganske enig i. Deres tanker om at man kun vil gjøre de rette.


Etter hver forelesningsdag skal studentene skrive et refleksjonsnotat i fronter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg