onsdag 20. september 2017

Sydentur i februar

Hvem sa at veganere ikke kan spise fløtegratinerte poteter ? Med soyafløte smaker det minst like godt som med kufløte! Se oppskrift med hvitløk . Fløtegratinerte poteter er alltid en vinner, og mye enklere å lage enn hva du tror! Litt av hemmeligheten for at den ikke skal bli for rennende, er å koke opp fløten . Denne varianten lager du med hvit trøffelolje og trøffelsalt for en nydelig vri .

Er så glad i akkurat denne form for poteter jeg da. Typisk at den er så kaloriholdig. Kan nesten ikke tenke tanken på hyttekos på hytta i påsken . Tinas lammestek med fløtegratinerte poteter. Enkelt, saftig og velsmakende.


Uke 4: Svinekjøtt med ostegratinerte poteter. Og i helga skal man kose seg. Langtidsstekt svinenakke er en favoritt.

Svinenakken har her fått kose seg ved ca. Frittata med bacon, poteter og tomat - Oppskrift fra TINE Kjøkken. I denne filmen viser Bent Stiansen deg hvordan du lager fløtegratinerte poteter. De deilige myke potetene som bader i fløte, hvitløk og ost er alltid populært for både.


Når du skal servera tilbehør til grillmaten kan ein enkel potetvariant ofte gjera susen. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Oppbevaring ‎: ‎Frysevare -18°C eller kaldere. Ingredienser ‎: ‎Potetskiver ( ), vann ( ),.


GRATINERTE POTETER : Oppskrift på fløtegratinerte . Skrell potetene og rens og vask purren. Skjær potetene og purren i skiver med food processorens skjæreskive, eller skjær i skiver for hånd. Myke, deilige, ovnsbakte poteter med smak av hvitløk og ost.


Hvis du ikke ønsker å gratinere med ost kan du sløyfe dette. Jeg har prøvd å lage de på . Bare husk å skjære tynne skiver, så lager potetene seg selv. En familiefavoritt som passer til . Skal du servere stekt kjøtt til søndags- eller festmiddagen er det lite som slår skikkelig gode fløtegratinerte poteter som tilbehør.

Her får du oppskriften på fløtegratinerte poteter - en klassiker som er enkel å lage og smaker nydelig. Passer til lammestek, alle typer koteletter, røkt kjøtt, stekte fiskeretter, grillmat, pølser o. Ja, du kan få kremede, gratinerte poteter helt uten melk, fløte og ost. Disse gjør seg både til hverdags og fest.


Ingen kan si nei til dette . Har du ikke smakt gratinert fennikel i den berømte potetgratengen . Herlig smaksrik ovnsrett, som er lett å lage ! Her har jeg blandet fløtegratinerte poteter med kjøttsaus, det ble så godt ღ. Fram fra glemselen De fløtegratinerte potetene har ikke lenger den samme posisjonen hos den jevne nordmann. I dag varierer vi i steden med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg