tirsdag 26. september 2017

Shabby chic speil

Utsmykket speil med bred ramme. Pent brukt, ingen skader på speil eller ramme. Det kan passe veldig fint. Kan også lages med speil istedetfor hønsenetting.


En hvit shabby chic kommode i romantisk stil selges. Stylish shabby chic mirror with a patinated finish. Speil i massiv treverk i fine. Franske Funn Mirroir ancien. God stand men avskalinger i stukkatur, se bilder.


Stort speil selger billig grunnet avskalling på ett av hjørnene. Her i hus er det litt forkjølelse, så blir ikke så mye blogging på meg denne uka. Men endelig fikk jeg ordnet med speil i det gamle vinduet mitt . Har et speil som hadde ramme i messing elle gull el lignende, spraymala den svart for at d skulle passe bedre inn på soverommet. Ikke bare likte han shabby chic , det passet også godt med stilen på huset.


SPEIL PÅ VEGGEN DER: Et speil øker romfølelsen i stuekroken, . Skap ditt helt unike speil av en gammel vindusramme. Nå skal du fjerne bildene på veggen og . Massevis av fine gamle speil og speilideer. Tidligere var speilet i gull, nå er det hvitt og litt slitt, og passer inn . Dette bladet fant eg, og no tenkte eg å dele oppskriften til hvordan lage speil med slitt og rå patina. Nydelig speil med lysestake. Lysestaken er litt vinglete og bør gjøres noe med for at den skal være trygg.


Se lignende speil på nettsiden min: Vinduskroken. Aged kan brukes til å dekorere rommet med et snev av shabby chic , det er en . Chic Antique Lysekroner Lanterner Lysestaker Rammer Lys Jul Hylleknekter Kjøkken. Er du den typen person som føler seg nostalgisk når du er med gamle og ikke så gamle møbler og møbler? Da er denne interiørdesignstilen . Altså spisebord for en hver . Skal du dekorere i shabby chic (se mer her), er poenget å gjenskape et antikt . Shabby Chic spisebor industrielt spisebord. Glem at alt skal være hvitt - eller shabby chic ! Et speil skaper plass og er virkelig en interiørdetalj for seg selv.


Fargevalg : Lys grønn eller gammelrosa. Hun hadde blandt annet ett . Lille speil på veggen der. Landlig oppheng for jakken. Noe langt mer sofistikert enn shabby chic -stilen som var populær for noen år siden, en stil som jeg selv aldri klarte å få mer enn halvveis til – det ble bare shabby . Hemnes speilkommode fra Ikea;.


Jeg har også en slik speilkommode på soverommet. Eik Profil kan leveres med fronter som er bearbeidet for hånd for å oppnå et slitt utseende. Et vakkert speil og dekordetaljer i samme . Tvitrer om aktuelle saker fra Universitetet i Agder. Drives av Kommunikasjonsavdelingen ved . NORFORM SHABBY CHIC FARGER. Vakker speil ramme, å forskjønne av tilbehør som gavelapper, for dekorasjon av spesielle anledninger, eller bare så.


For scrapbooking, kortlaging og mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg