mandag 25. desember 2017

Freia julekalender

Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Rinde, sverger til lokale råvarer og nordiske smaker. Stavanger Forum - Norways Leading Conference Centre.


Velkommen til restauranthuset. Vår nye restaurant har nå fått navnet. Proudly created with Wix.


Team Modern Design skreddersyr de beste pakker til akkurat Dere- tilpasset salongenes behov, innen farge, klippeteknikker, styling, oppsett, stil og form og . Vi har ope måndag til laurdag heile skoleåret, og det går aldri lang tid mellom konsertane. Skråtårnet er tilgjengelig for utleie hvis du trenger et unikt lokale til . Et festlokale med smak av middelalderen. Dersom du ønsker å leie lokale i bydelshusene, gå til vårt online. PRISOVERSIKT FOR UTLEIE I ALLE BYDELSHUS I STAVANGER. Vår hyggelige storsal og andre rom i huset er til utleie for foreninger, bedrifter og private.


Lokale har et fullt utstyrt kjøkken med dekktøy til stk. I lokalet finner dere også . Frivillige lag og organisasjoner og andre kan leie lokaler i et bydelshus. Har du et lokale som du ønsker å få mer utleie på?


Servit har daglig henvendelser fra kunder som ønsker å leie lokaler til ulike formål. Noen anledninger fortjener spesielle omgivelser! Blant deres oppgaver var å varsle . Vårt selskapslokale i Finnehuset er ett stemningsfylt lokale til både små og.


Book din fest, galla eller bryllup her! Hinnahuset er ett lokale som er godt egnet til bursdager, konfirmasjoner, firmafester, møter og andre festligheter. Det er sitteplasser og dekketøy til . Lokalet rommer totalt med personal personer. Godt utstyrt lokale og kjøkken.


Her blei de kjente revyene spilt , der blant annet sangen ” eg e fydde på straen” blei lansert. Strømvik Kolonihage leier ut et hyggelig og rimelig selskapslokale . Vi hjelper deg med anbud på selskapslokale. Vil ha et lokale hvor en kan ha med mat og drikke selv! Rosenkildehuset midt i stavanger sentrum.


Vi tilbyr selskapslokaler og catering til alle slags arrangement og begivenheter. I den idylliske Dreggjavika på Bersagel har Anne Riska store planer. Mens vintersola så smått varmer opp frosten på kaien nedenfor sjøhusene . Med utsikt over elva, trivelig betjening og alle rettigheter, har vi festlokalene som passer for enhver anledning.


Kontakt oss i dag, og vi skreddersyr rammene . De har åpent hver dag fra 18. Folken er studentenes kulturhus i . Vi tror på ekte matopplevelser basert på lokale og kortreiste råvarer. Finn et unikt og perfekt selskapslokale i Bergen for enhver anledning. Her finner du et stort utvalg av lokaler i alle størrelser for både formelle og uformelle . Selskapslokaler, bryllup, bryllupslokaler, festlokaler – flere saler og rom fra 12 . Merk dere følgende: Det bor folk i leiligheter i 3. Enhver leietaker plikter å sørge for at arrangementet ikke skal være til sjenanse for naboene i etasjen . Du kan legge ditt neste arrangement til byens mest særpregede lokaler.


Natvigs Minde er en sjarmerende øy midt i . At det på kort tid har blitt et så populært lokale er nok fordi lokalet har sjel i bøtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg