torsdag 21. desember 2017

Sunne lunsjmuffins

Muffins trenger ikke være bare søtt. Lise Finckenhagen bruker grovt mel og fyller dem med skinke, ost, paprika og vårløk. Matmuffins passer fint til lunsj eller i . Linda Marie Stuhaug er år gammel og kommer fra Sogn og Fjordane. Hun har gått kokk- og servitørlinje på videregående, tatt personlig .

Dette er muffins fulle av protein, de er smakfulle og sunne. Frokostmuffins, lunsjmuffins , middagsmuffins, dessertmuffins. Bland sammen mel, olje, bakepulver og kulturmelk. Skjær kjøttpålegget, vårløk, lettere gulost og soltørkede tomater i små biter, og finhakk . For en grovere og sunnere variant på muffinsene, bytter du ut halvparten av hvetemelet med grovt mel. Lunsjmuffins med kesam, vårløk og skinke.


De krever ikke mye planlegging eller innsats, og du vet at du har sunne godbiter på lur som varer ut hele den . Disse sunne matmuffinsene med havregryn og sammalt hvete er perfekt nistemat.

Siden de fleste av oss har hektiske dager, er det like greit å . Jeg vet mange av dere synes det er vanskelig å tenke raske, sunne og enkle løsninger hva kommer til mat på farten, men av og til trenger man . Det blir fort en matpakke-favoritt hos barna. Denne lille bloggen går spennende tider i møte, og før jeg bruker ordet spent eller spennende en gang til skal jeg heller dele en sunn , smakfull . Perfekte til lunsj, i matpakken eller som turmat. Stek ved 2grader i ca.


Kjempegode, grove og sunne ost- og skinkemuffins! Hei,På tide med nok en oppskrift her inne. Den kan også fryses og . Fylt med bare sunne ingredienser er dette en oppskrift som kommer til å slå an hos både store og små.


Her i huset gikk de iallefall ned på . SUNNE MUFFINS: Næringsrike og mettende matmuffins med cottage cheese som passer perfekt til matpakken. En litt sunnere muffins med mye godt i. Disse muffinsene er perfekte til å ha liggende i fryseren klar til å ta med seg i matpakken. De er næringsrike, mektige og smakfulle.


Denne gangen ble det sunne lunsjmuffins med spinat, feta og pinjekjerner, nam, nam, nam lød det i lang tid fra skjønne Helle. Jeg har bestemt meg for å minske kakebakinga!

Kom over denne muffins oppskriften i en bok jeg har. Lag deg noen sunne og proteinrike havreskiver fra Kristine Weber til frokost,. Superenkle lavkarbo frokost eller lunsjmuffins med få ingredienser, perfekte å ta. Flat omelett med potetspinat og raita.


Omelett med potet og spinat. Her skal dere få et eksempel på at muffins absolutt ikke begrenser seg til den søte kategorien. Er ikke helt i mål med den . Sunne mettende lunsjmuffins. Jeg brukte: – Og dette er veldig oppgitt.


Kommenter Varsle meg på e-post ved muffins fra andre . Klikk her for oppskriften:. Litt sunnere , grove vafler. Prøv et av disse alternativene til sunne og gode matpakker:.


Klassisk tomatsuppe med egg og revet ost - Rask og sunn. Oppskriften på lunsjmuffins finner du her. Det finnes sunne varianter som kan være minst like gode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg