tirsdag 19. desember 2017

Venninne dikt

Er du på utkikk etter et fint dikt om vennskap? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere fine vennskapsdikt. Har du en ekstra god venn som fortjener å høre noe ekstra fint? Her finner du ord som passer til en bestevenn.


Trenger du et godt sitat?

Allel behøver en venn i blant. Den som ikke har deg som venn , mangler noe verdifullt. I mitt hjerte er du gjemt, for en venn som deg blir aldri glemt! Har valgt å bruke blogger til å samle og dele oppsamlede dikt og tekster siden . Et kort dikt om hva som jeg mener er en ekte venn. En god venn , ved min side.


Dette diktet er til min gode venn , hun har alltid vær der. Og vil alltid være der :-). En venn er en som kan sangen i ditt hjerte,.

En hyllest til de som står meg nær og som skjønner meg og gi meg støtte for den jeg er. Kjære gode Venn du får meg alltid til å . Igjen renner tårene mine for deg min venn. Igjen som så mange ganger før føler jeg meg hjelpesløs.


Igjen har jeg lyst til å gi opp min egen kamp for å kunne . Hei alle kreative damer. Noen som har ett dikt til en venninne , eller link til en side hvor jeg kan finne ett dikt ? Skal lage minnebok til en . Dikt til en veldig god venninde? Flere resultater fra forum.


Vennskap er sterkere en du tror. Et vennskap gjør livet lettere en du tror. Men av og til så kommer det . Glem aldri det, min gode venn. En ekte venn vil aldri gi deg den slags hodepine. Så klart, du kan bli irritert av noe av deres oppførsel.


De kan noen ganger gjøre deg opprørt . Du Susanne er en fantastisk person og venninne.

Diktet ditt var helt nydelig og forteller oss alle om den dyrebare kjærligheten som var mellom . Gratulerer med dagen min fantastiske venn. Du er en stjerne og jeg elsker deg. Ikke send masseproduserte dikt for ofte.


Jeg tenker straks på Ord over grind av Haldis Moren Vesaas. Jeg har nemlig en venninne som . Du går fram til mi inste grin og eg går òg fram til di. Innanfor den er kvar av oss . Ei venninne ja, kanskje det hadde vært no, ei sånn som ei som skaper litt glede omkring.


I en ellers ensom tilværelse, som ikke verdt noen ting. Jeg begynte å skrive dikt da jeg flytta til Bergen på hybel for nesten to år sidan. Når jeg ikke hadde noe å gjøre, satte jeg meg ned og skrev dikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg