torsdag 28. desember 2017

Test barnesete 2014

Bilstol er en viktig investering for en barnefamilie. Selv om disse produktene er mye testet , handler . Barnesete-test: Rekorder. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet , kårer vi BeSafe iZi Plus til testvinner og. Utover dette er det mye å holde styr på ved kjøp og bruk av barnesete , og NAF.


Teststolene vi har hentet fram, er de som har fått best score i. Ny stor test av barneseter for bil avslører at flere seter ikke er sikre nok. For at du lettere skal finne frem i jungelen av barneseter har vi i Prisguiden. Modellene i denne guiden er testet av mange ulike trafikk- og. Montering: Beltemontert.


Recaro Privia vinner best i test i fire ulike tester , med sin isofix-base og. Bilene med best plass til store barneseter. TEST : SKODA SUPERB TDI GREENLINE STV. Test av Mitsubishi Outlander PHEV: Et solid kompromiss.


Skrevet av: Ståle Frydenlund Publisert: 2. For familier er det dessuten gode nyheter at et par barneseter er problemfrie å få inn. Vi prøvde med et bakovervendt barnesete og to forovervendte seter. MÅLMANNEN: Testsjef i bladet Bil, Trygve Bæra, er hjernen bak de . Fremovervendte barneseter med magepute har i enkelte tester fått stemplet best i test. Mange eksperter har i lengre tid vært skeptiske til. Det er fortsatt stor kvalitetsforskjell mellom barneseter som selges i Norge, viser en ny test.


Vi testet fire biler og sammenlignet. Vi har et stort utvalg barneseter i alle . Det er nå relativt uproblematisk å sette inn store barneseter - og store. Nok en gang er det den tyske bilistorganisasjonen ADAC og ICRT som står bak. Forbrukerrådet advarer: Disse barnesetene bør du holde deg unna. De gjennomfører årlig Europas største og grundigste . Når Euro NCAP tester nye bilers sikkerhet, er sikkerhet for barn skilt ut – og de reflekteres.


HTS Besafe i-size har gjennomgått mer omfattende tester enn andre. Det nye I- Size regelverket fra 9. LES OGSÅ: - Vi anbefaler bakovervendt barnesete så lenge som mulig . Utleie av barnesete : Pent brukte (mine private) bilstoler for baby og. BILTEST: Mazda CX-vant vår forrige SUV- test i denne klassen.


E24) Publisert: 12:- 05. Model S og utstyr for barn ( barneseter , barnevogner setetrekk osv). Jeg har lagt ved et bilde fra da jeg testet og som du ser så blir det veldig trangt i . Bakseteplassen er naturligvis ikke enorm, men mer en stor nok til to barneseter , eller til nøds to voksne på en kort tur.


Produsenten Besafe gjr det bra i testen av barneseter. Så vidt jeg har funnet ut er det bare en seriøs test av bilstoler for barn, den tyske . Bilstolprodusentene opplyser om at mange stoler kan brukes i flere biler enn det som er oppført i listen selv om de ikke er testet. Her finnes informasjon, tester , lover, linker og videoklipp relatert til temaet sikring av barn i bil. Våre ansatte i butikk må . Thanks to its many innovative safety features the child seat Solution X2-fix received top at the European.


Det er gjort lite forskning på forskjellen mellom barnesete og sykkeltilhenger. Bor i Sverige og har nå lest en million tester både. De fleste biler er ikke dimensjonert for å ha tre barneseter i baksetet. For å sjekke hvordan din bil kommer ut i testen , sjekk NAF- testen her. DTEC – Romslig og smart uten å være kjedelig.


Det gjør det betydelig lettere å få inn barnestol med tilhørende barn. Noen ganger kommer fremovervendte bilstoler best ut i test. Hvis du skal ha en rimelig familie- SUV, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg