tirsdag 19. desember 2017

Oppskrift på sunne muffins

Saftige muffins med blåbær og havregryn som alle barn vil elske. Hei Virker som en sunn oppskrift. Dette er muffins fulle av protein, de er smakfulle og sunne. Sunne sukkerfrie sjokolademuffins. Hvem elsker ikke muffins ? Særlig når du kan få dem både sunne og gode!


Lager du dem kvelden i forveien har du en rask, sunn og supergod frokost, som gir . Sunnere muffins med bær er helt toppers til skolestart! Eg veit dere er glad i sunne , enkle og raske løsninger, så desse er midt i blinken, og passer til både. Først og fremst over til dagens oppskrift , nemlig eggemuffins ! Det er veldig mange som spørr om eg kan komme med fleire sunne , raske og . Havremuffins med smak av eple og kanel lager du med havregryn og revet eple.


De smaker kjempegodt som turmat eller som kake til dessert pyntet med glasur. Ok, over til oppskriften jeg skal få dele med dere i dag, nemlig. Tips: hvis du vil lage disse enda litt sunnere , kan du bruke kun sammalt mel. Grove mettende muffins til å ha med på tur eller i nistepakken! Hun har selv et par raske og enkle oppskrifter på matmuffins , og disse kan.


Barn kommer ikke til å merke at disse muffinsene er litt sunnere med mindre sukker,. Så lenge de får servert kakene i de karakteristiske formene merker de ikke at det er litt sunnere muffins med. Oppskrift og fremgangsmåte finner du HER. Hva med en litt sunnere variant av muffins ? Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter.


Sunn muffins er faktisk mulig. Harbitz står bak matbloggen Malenes Maktmat, og har laget den sunne og gode oppskriften. Kjempegode og grove muffins med epler som du kan ha til frokost, som turmat, til lunsj eller når du måtte ha lyst på. Søte, saftige og deilige bananmuffins uten hvetemel og dårlig.


Muffins trenger ikke være bare søtt. Denne oppskriften gir muffins. Lise Finckenhagen bruker grovt mel og fyller dem med skinke, ost, paprika og vårløk. Grove og saftige muffins som passer både i matboksen og til kveldsmat.


Matmuffins passer fint til lunsj eller i . Her skal du får en supergod oppskrift på muffins med sunne ingredienser som du kan spise med god samvittihet. I dag har jeg saftige valnøttmuffins med kaffeglasur til dere – perfekt til frokost! Håper at dere nye lesere vil følge My Little Kitchen videre :) I dag skal jeg vise dere oppskriften på litt sunnere og kjempegode bananmuffins ! En litt sunnere muffins med mye godt i. PNE FOR MER INFO ❀ Hei alle sammen, jeg håper dere likte denne videoen! Kan muffins bli sunnere og hvor mye gulrot må til? Luftige, saftige og grove muffins med masse gulrot.


De smaker helt himmelsk, og inneholder utelukkende sunne , gode ting. Superenkle matmuffins som passer til alle måltider, og som er veldig smarte å ta. Disse sunne bananmuffinsene byr på en god overraskelse i hver bit, nemlig en kjerne av toffee.


Hver muffins inneholder kun 1kalorer. Jeg har lenge hatt lyst til å lage en ny frokost oppskrift til bloggen, og nå. Jeg skal vise deg hvordan du kan lage sunn juice, med riktig forhold .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg