tirsdag 19. desember 2017

Smekker med tekst

Vi broderer smekker med den teksten du ønsker! Herlige smekker med tekst er søte å ha på bleiekaken eller som en fin gave til baby shower. Hos Spreadshirt er det lekende lett å designe smekker selv: En babysmekke kan f. Gi bort en personlig babyhilsen.


Nye bodyer og smekker med tekst inn i butikken nå! Gjør stas på onkel og tante, eller har du en liten tøysekopp i hus? VISA og Mastercard betaling.


Nå kan vi bestille billige smekker med navn på, og enkelt og greit . Name It er praktiske og populære og har alltid fine tekster. Søm og design med ekte nord-norsk kjærlighet og glede. Gi gjerne en kommentar når du bestiller om du har spesifikke ønsker utover det.


Skal kjøpe gave til min svigerinne som har termin om to uker, og vil gjerne gi henne noen kule smekker , da det var det som manglet! Ta kontakt for å høre hvem som er tilgjengelige for øyeblikket, eller bestill med egen tekst. Lyst på smekke med et personlig preg? Tekstfarge er også valgfritt.


Velg Farge -, Blå, Gul, Lys rosa. Fyll sommeren med festlige krepselag og anskaff denne meget praktiske smekken med artig bilde og informativ tekst. Syr ensfarga smekker og broderer navn, har mange forskjellige farger på stoffene så bare kom med ønske.


Når du kommer til kassa så skriver du i . Den ene har masse Floder på seg, den andre har én STOR Flode med hyggelig tekst. Vårt utvalg av barneklær og babyklær på nett vokser stadig. Skaff deg noen kule t -skjorter, smekker , luer og kort- og langermede babybodyer med tekst. Kjempefin liten gave til små søtinger! Brudepike, brudesvenn, dåp eller bursdagsantrekk.


Se også vårt store utvalg til barnerommet. Baby og barneklær på nett. Myk smekke for babyer, 1 bomull, merke: Continental Clothing. Pippi smekke til baby, dus blå. Forførerisk, smekker , umåtelig populær – og bare ett år gammel.


Knalltøffe smekker med forskjellig tekst på. Denne med drama queen kan nok passe til de fleste små-damer. Vi tilbyr et stort antall forskjellige modeller og størrelser som du kan . Smekke med teksten God jul! Nydelig myk smekke i økologisk bomull. Flere knapper bak for enkelt justering etter størrelse.


Perfekte gaver eller som en fin smekke til eget barn. Her kan du selv velge tekst. Fikker du ikke et produkt her med den teksten du ønsker så velg bare en, . Kul, svart smekke med røde kanter og teksten Born to rock.


Du fåkke rulle med oss, du fåkke rulle med oss, du fåkke rulle med oss Nei, du fåkke rulle. Sjekk vårt utvalg av Cubbie bamser med tilpasset tekst på magen. Du tilpasser selv fargene i designet hvis du. Høyhalset smekke - Elvis gul. Angi i Notes til selgeren ønsket tekst eller navn og tråder.


Logoen broderi Vennligst send oss et . Ho hadde ingen kjærest og ingen fingerring. Så gikk a ut på veien og trippe like inn. Siste rest av dette traktorstoffet ble til en pysjamas og en smekke.


Gaven inneholder bamse med bånd for oppheng i vogn og smekke med artig tekst : Når jeg blir stor skal jeg kjøre Volvo. Alle produkter i hvit, 1 velur, med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg