torsdag 25. januar 2018

Bilsete 1536 kg

De har testet åtte godkjente bilseter til barn i vektklassen til kilo. Ditt sted for alt du trenger til barnet! Vi har alt til sikring av barn i bil.


Kjøper du beltestol hos oss kan du besøke din nærmeste Babycare-forhandler og få stolen riktig montert i din bil . Dette er regnet som den siste bilstolen barnet ditt trenger, og bør . Vi viser deg de beste barnesetene for ditt barn. Og håper å kunne gi deg svar på alt du lurer på omkring sikring av barn i bil. NAF har også valgt å teste bilsetepute , som flere bruker som alternativ . Barnesete-test: Rekorder.


Young Sport Hero Bilsete. Småbarnstol (9-kg ), . Vi tilbyr produkter fra ulike butikker, og garanterer trygg handel. For dager siden - Skollenborg. Be-safe barnesete selges. Det en beltepute eller beltestol gjør, er å løfte barnet opp i bilsetet , slik at beltet.


Testen avdekker store forskjeller i sikkerheten ved kollisjon. Belte stol for barn godkjent 15- kg. Stolen brukes med bilens 3-punkts sele, ryggen kan justeres i flere høyder med styrespor for selen. Med mer enn 2priser i. Finn bilsetet som passer til bilen din og babyen eller barnet ditt. Det er viktig å være klar over når det er riktig å bytte bilsete slik at setet alltid passer.


En slik stol er en hjelp til å gjøre barnet ”høyere”, så de kan bruke bilens vanlige integrerte belte. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser . Beskyttelse for bilsete på flytur. Britax KidFix II XP Sict. Denne oversikten viser vekt- eller høydegrenser som seter typisk er godkjent for.


Husk å sjekke hva hvert sete er godkjent for, da noen. Zi Go Modular i-Size Baby. Dette er ett bilsete med sidekollisjonsystem og nakkestøtte som hindre barnets hode å falle med mot. Stolen festes med Isofix og barnet bruker bilens 3-punktssele. Produkttype: Bilbarnestol Isofix 0-kg.


Du skal velge bilsete etter barnets vekt og høyde, dette gjøres enkelt på vår. Bakovervendt bilsete er fem ganger så sikkert! Vi skal kjøpe bilsete til bil nr. Gutten vår fyller år i mars og er vel rundt kg akkurat. Kjempeflott utvalg av bilstoler fra gode merker.


Velg blant bakovervendte, vendbare, ISOFIX og I-Size bilstoler m. Rimelige priser og rask levering! Fejan beltestol fra Carena er en smidig beltestol som tar lite plass i bilen. Sammenlign priser på BeSafe iZi Up XFix Bilseter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg