fredag 26. januar 2018

Selvstendig næringsdrivende gravid

Det var bestandig litt ekstra stas når vi hadde laks til middag da jeg var. Oppskrift på kald kokt laks med agurksalat, kokte poteter og rømme. Man skal ikke undervurdere en klassiker som ørret i rømmesaus ! Tilsett gjerne laks og grønnsaker eller spis den som den er! Drikketips til grillet eller stekt laks med rømme og agurksalat. Bland rømme og finsnittet rødløk.


Fordel blandingen på flatbrød og topp med røkt laks , gjerne formet som en stjerne. Bruk en stjerneformet pepperkakeform til å . Kombinert med litt laks som var på salg etter langhelgen og litt rømme som var til overs (også fra langhelgen) kom denne retten med pasta med . TORO Mild saus til laks er en smakfull saus som passer til både laks og hvit fisk. Mildt krydret er den også en god base for å lage din egen fiskesaus - tilsett for . Ovnsbakt laks med rømmesaus , ertepuré og potet.


Kjøttpudding med bacon, fløtesaus, rosenkål, gulrot og potetmos. En lettvint og smakfull rett, som ikke tar lang tid å lage. Skal du ha selskap er dette en rett som er lett å klargjøre på forhånd. En favoritt på pizza, men egner seg også godt til blant annet grillmat og fisk. Ha gjerne i litt krydder, som hvitløk eller chili.


Rømmesausen gjør dette til en frisk rett. Dette er oppskriften som Reneé Fagerhøi mener gir oss den beste varianten. Pasta med laks i rømmesaus. Norsk tradisjon møter pastaverden. En rask men god pastarett som jeg skal lage ofte.


Og så lett det er å tilberede. Ofte surrer en lillebroren, altså ørreten i rømme , men laks egner seg minst like godt. Noen som bruker å lage no rømmesaus da de skal ha laks ? Kan sikkert gjøres på flere måter, thankful!


Rømme er utmerket til å tykne sauser og supper, men vær varsoRømme bør. Passer til kokt laks og ørret. Dampet laks med poteter, agurksalat og rømme. Sett over poteter i lettsaltet vann.


Kok potetene til de er møre, det tar omtrent minutter. Denne inkorporeres blant annet i hjernecellene . Prøv en helt ny saus til fisk! TORO Kaldrørt Sitron og pepper er en syrlig og frisk saus som passer perfekt til fisk, men er også nydelig til lyst kjøtt.


Skal bli godt med litt annen saus enn Toros saus til laks. Laksefileten skal være skinn- og beinfri. Pass på at laksen ikke blir tørr. Jostein Medhus er kokk og . Men ønsker du en mer syrlig saus , uten for mye sitronsmak, er dette alternativet med rømmesaus meget godt. Hodet kan gjerne være på men finne og gjeller fjernes og det kan være et poeng å snitte i fisken der hvor fileten er på det tykkeste.


Da blir den jevnere stekt. Legg potet, brokkoli og laks i en smurt ildfast form og krydre med litt pepper. Finhakk løk og surr blankt i smør.


Laks og pasta i rømmesaus med . Rør inn mel og tilsett melk, litt om . Klassisk rømmesaus for alle typer fersk og saltvannsfisk. Kommer også med krydderblanding krondillfrø, dill, pepper, sitr. Se flere resultateter ››.


Liker du den sterkt tar du bare i . Denne oppskriften på stekt torsk i serranoskinke med rømmesaus er en deilig middagsrett som vekker sommerminner!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg