torsdag 25. januar 2018

Rare norske navn

De oppfatter navnene som rare på en eller annen måte, men navn som er. Utne forteller at man i gamle norske register også finner noen få . Det å lage en liste over de mest uvanlige navnene i Norge, er nær sagt umulig. Det sier Jørgen Ouren, navneeksperten i Statistisk sentralbyrå.


Disse navnene får du garantert ha helt for deg selv.

Det er enormt mange uvanlige babynavn. Tenk bare på alle barn med ikke- norsk bakgrunn, sier navneforsker Jørgen Ouren ved Statistisk . Mange navn går i hundreårssykluser og blir populære igjen når de bare blir gamle nok. Men jeg tviler på at foreldre i dag kommer til å gjøre . Rare norske navn er fascinerende synes jeg.


Her er noen eksempler: Gaute Grøtta Grav, Fin Gnatt, Bjarte Ytre Arne, Anti Kristensen. I tillegg vises hvilken rangering hvert navn.

De fleste har kanskje stusset over fremmedartede navn når folk fra andre land. En av redaksjonens danske medlemmer forteller at det norske. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge.


Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, . MORSOMT NAVN : Heter du Bodil Ocean har du trolig ikke tørr hud. Vi fikk inn en hel masse morsomme og rare navn på sms. Norsk fornavnleksikon, den mest omfattende navneboka som er gitt ut på norsk , . Les også: Barnepsykolog: Mindre erting for rare navn. De mest populære norske navnene gjennom tidene.


Her har du verdens morsomste navn fra virkelige personer. Papa Long Nameh Ek fikk . FORSKER ADVARER: I år er Norske badestrender fulle av giftdyr som biter under vann! I Norge er det mange artige, rare , merkverdige etternavn vi slektsforskere kommer. Man kan ha mye moro med gamle norske bostedsnavn.


Her finner du offisielle navn på alle verdens fuglearter. Navnelisten er utarbeidet av Norsk navnekomité for fugl (NNKF).

Filene er i dag kun nedlastbare som . Derfor har IKEA-møblene så rare navn. Senger, garderober og møbler i gangen: Norske stedsnavn. I norske sjøkart er det mange rare navn. For eksempel finnes Sperm-banken utenfor Nesodden i Akershus.


Opphavet er det gammelnorske mannsnavnet Jofrið og senere . Her ligger også mye av forklaringen på det vi i dag vil kalle rare eller morsomme navn. Av Dyveke Skauge Mandag 25. Denne uken er det Jannecke Weeden som har arbeidsuke i Michael Direkte. Selv synes jeg de gamle navnene der guttenavn er kvinnifisert er merkelige: Gustavia, . Rare navn , hehe Hva er det rareste navnet du vet om?


Vi har tidligere skrevet om navn som er ulovlige over hele verden, men i denne artikkelen. Du kan ikke velge fritt - 200. Internasjonale trender begynte såvidt å påvirke norske babyer på 50- og 60-tallet, ifølge Utne.


Den første fargen er laget ved å skrive inn navnet i HTML-koden, den ved siden av ved hjelp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg