tirsdag 23. januar 2018

Eggedosiskrem

Råkrem er herlig tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte. Passer perfekt som dessert sammen med fersk eller bakt frukt eller gelé. Server eggedosis alene eller sammen med friske bær.


Dette er en krem som er god attåt sjokoladekake til barna. Du pisker eggene og sukkeret. Finhakk nøtter i en foodprocessor eller mal på en kvern.

Stivpisk eggehvitene og vend dem inn i nøtteblandingen. Denne kremen kan brukes som pynt og fyll i kaker og cup cakes. Friske bær med eggedosis krem. Inspirert av alle bærene som er å få kjøpt om dagen oppsto denne lille desserten. Utrolig enkel og skikelig . Smør og sjokolade smeltes sammen og avkjøles.


Dream yoghurtis- cupcakes med eggedosiskrem. Har du lyst på en lettlaget sjokoladekake? Da er denne kaken noe for deg.

Kaken kan lages både med og uten gluten, se i oppskriften nedenfor . Tropiske frukter med kesamsabayonne. Råkremen egner seg veldig godt som tilbehør til for . Skvis den andre halve også men bruk kun ss saft av andre halvdelen. Kiwiene skrelles og moses før de blandes inn i eggedosiskremen. Fryses og serveres med friske kiwiskiver til. Når iskremen er tykk, legges den over i . Lagt inn av ElseMaries blogg kl.


Alle unntatt eggedosiskrem -konfekten varer i rundt en måne mens eggedosis- konfekt har halve levetiden. Håpet er å inspirere disse . This Pin was discovered by Eline Kathrine Figueirado. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Vaniljekake med eggedosiskrem og bringebærmousse. Ja det virker litt rart se tilbake p det i dag, litt over et.


Du trenger strengt tatt ikke noen . Trekt med Sukkerpasta og pynten er i marsipan og sp. Eggedosis søtet med sukrin gold og deilig friske jordbær. Her ser dere kaken uten .

Sjokoladekake med eggedosiskrem. Lokk i hvit marspian, pynt i plommrød og svart marspian. Bamsen er sjokoladekake dekt med . Bland sammen eggedosis, krem og kaffe.


Sukkerbrødbunn med eggedosiskrem , vaniljekrem og krem. Pyntet og trekt med mmf. Gleder meg til å smake i morgen. Visp egg og sukker til eggedosis. Vaniljesaus er jo så godt at det sjeldent blir noe igjen, ihvertfall her i huset, men med alle . Vend de delte jordbærene og hakkede mandlene inn i kremen og . Pisk fløten til slapp krem.


Sogn og Fjordane Sogn og Fjordane fylkeskommune: Heim Du kan få Kjelda. For stortingsperioden er det . EGGEDOSISKRE1gr smør 2gr kokesjokolade egg 1gr melis. Bringebær, blåbær og jordbær med eggedosiskrem og smeltet sukkerfri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg