mandag 29. januar 2018

Kokt kylling

Skinke- og pastasalat med krema pestodressing. Saftige, gode bønneboller. Fargerik, smakfull kylling - og pastasalat. Tapas Plukkebord (retter). Kylling med estragonmajones.

Alternativene er mange, og du kan skreddersy ditt eget tapasbord. Enig i at dette kan være litt råflott mandagsmat, men hvem bryr seg om det! Velg varianter 33- inkludert. Spanske kjøttboller i tomatsaus, Rullet kylling med spinat og ost (M), Canapé . Vi kan tilby tapas retter som scampi, serranoskinke, fylte paprika med bacalao.


Inneholder laktose fra sauemelk). Det tar det max minutter før du kan servere. Du kan bruke de som forrett eller som tapas.

Stek kylling , grønnsaker, pølsebiter , kjøttboller eller lignende og tre det på tannpirkere sammen . Alle digger tapas , og det er ikke så rart. Man finner alltid noe man liker på et tapasbord. Jeg har laget mange enkeltstående tapasretter her på . Se våre oppskrifter på enkle tapasretter til høytid og fest. Vanskelighetsgrad: Middels.


Og det er jo ikke så merkelig – tapas er både enkelt og godt, og mange. Ute etter tapas oppskrifter? Her finner du gode oppskrifter på hvordan du kan lage fantastisk tapas hjemme!


Grillspyd med chorizo og . Med litt planlegging og en enkel kjøreplan, kan du diske opp med tapas til seks på et kvarter. Hjemmelagde albondigas i tomatsaus - spanske kjøttboller. Potetsalat med soltørket tomat og chorizo (laktose) Pastasalat med kylling eller laks . Her får du vores forslag til nemme og velsmagende tapasretter med kylling , som måske kan give lidt inspiration i dit køkken.


Dårlig tid og null idéer til sjampanjefrokosten på 17. Her er syv tapasretter med inspirasjon fra hele verden som du lager på 30 .

Vet at kylling ikke er en typisk tapasrett , men det er visst ønsket som en del av tapasmenyen. Så jeg lurer på om noen har noen forslag til . Prøv deg frem med krydder til du finner din favorittsmak! Denne retten kan du klargjøre dagen . Digg alene til kveldskosen, eller som tilbehør til grillet kylling eller fisk.


Oster typer ost servert med eplekompott. Da kan dere selv komponere en meny fra vårt midt sagt gedigne utvalg av fingermat, varme og kalde tapasretter , oster, sauser, salater og så videre. Her er et forslag på en sammensatt tapas meny, samt forslag på noen andre bra tapas retter som kan. Kokkehattens pastasalat med kylling og bacon. For et fullt måltid anbefaler vi ca.


Passer ikke tapas til jul, sier du? Prøv å motstå disse digge rettene, om du kan. Stekt kylling bryst med urter. Enkel tapas med spennende retter.


Kanskje jeg kan friste med litt tapas og champagne? Kort tid etter serverte han brett med forskjellige tapasretter. Det var kylling , hummer og scampi. Alle tar med en tapasrett hver, så lager vi sammen tidenes festbord!


Plukk og mix, og sett sammen ditt eget fantastiske tapas -bord. Her ser du våre menyer for fingermat og tapas. Bestill catering hos oss i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg