mandag 29. januar 2018

Topp 100 guttenavn

Ser man på enkeltnavn og ikke ulike skrivemåter slått sammen, var det . Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn. De er alfabetisk sortert under. Hvilket gutte navn synes du er finest?


William stakk av med førsteplassen for åttende år på rad. Merk at det er forskjell fra . Leah, Amalie, Aksel og Henrik er nye navn på topp ti. Lucas er på topp for femte gang, og er det mest brukte guttenavnet de siste ti årene. Nye navn på topp -ti-listen blant guttene er Aksel og Henrik.


Topp ti, jentenavn og guttenavn. Navn som kan skrives på ulike måter er slått sammen. POPULÆRE NAVN: Emma og Liam troner amerikanske navnelister. Aiden kommer fra irsk og betyr flammende.


Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: . Louie og Tor var de nye guttenavnene på topp 1, og Louie øker . I hele landet var det flest som fikk Lucas og Emma som navn. Om en tar med lignende former som Marie, María, Marija, osv, er det det mest brukte navnet i land og blant de ti mest bruke navnene i over 1land. POPULÆRT FOR 1ÅR SIDEN: Astrid og Sverre, her illustrert med.


Lister over vanlige navn henta fra offisielle kilder. Pierre Alexandre Mohamed Amine Oussama Nicolas Quentin Yacine David Philippe Thomas Vincent Guillaume Daniel Abdou Jungkook Nacer Jean Pierre . Top 1populære navn i Sverige. Vår hjemmeside har millioner av besøkende hvert år fra hele verden. Tusenvis av mennesker svarer på spørsmål om navnet . Når man ser på hvor mange i Norge som totalt bærer navnene på lista over de 1mest . Flere toppnavn Andre jentenavn som er inne på topp 1-listen, men . Sjekk hvilke navn flest velger som sine favoritter i Navnekarusellen. Mange ønsker unike navn til barna sine, men ender likevel opp med å. Hvis du prøver å unngå topp ti listen av navn kan disse nettsidene . Enkelte navn regnes i dag som belastet, og enkelte var tidligere ikke.


Lukas ligger ikke på topp 1-listen over guttenavn i Norge i dag. Mens John og Mary ser ut til å være de mest brukte navnene de siste 5årene ville de ikke engang komme inn på topp 1i dag, sier Miriam . Mange nordmenn velger å gi sine babyer engelske navn eller navn som har en engelsk klang, og dette er noe som blir stadig mer populært i Norge i dag! I Sverige er det ikke inne på topp 1en gang.


Finn ut hvor populært ditt hundenavn er. Har du nylig hilst velkommen en liten prins i familien din? Det kan være vanskelig å finne et passende navn til sitt nyfødte barn, men følgende navnevalg bør man nok styre unna. Navn har alltid vært en trendsak, både på mennesker og dyr. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hundenavnene akkurat . Foreldre velger gjerne for tiden navn som inneholder bokstavene L, M og N. Forrige hunden min het Dina, et navn jeg liker veldig godt.


Det er topp 1hundenavn i Norge tror jeg. VG feirer grunnlovsjubileet med å kåre de 1viktigste nordmenn de siste 2årene. Klikk på ansiktene for å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg