onsdag 24. januar 2018

Enkle syoppskrifter

Standar Alfabetisk, Alfabetisk (Z-A), Pris, Pris (Høyest først), Mest solgte, Nyheter. Sy alltid fra rettsiden, og det enkleste er derfor å gjøre det som bildet under viser. Dere gjør jobben bak syoppskriftene verdt å dele! Her under er mitt eget fremgangsmåter og mønster jeg har laget.


Håper det er noe for dere. Trykker på bildet for å . Ingrid Bergtun (til venstre) og Ingrid Vik Lysne har laget oppskriften på gjenbruk t- skjorten IngridTEE. Det finnes mye fint som kan lages selv, men det er ikke . Skriv din e-mail-adresse for å følge bloggen og motta informasjon om nye innlegg sammen med 6andre kreative . Lin kan også være ganske stivt så et godt råd er å sy enkle modeller uten altfor mye volum.


Her er den enkleste oppskriften min til nå! Helt enkle skjorter kan bli superstiiilige vårbluser med noen bånd! Med den enkel oppskriften kan du lage to kjoler – en kort (koster cirka 1kroner å lage) og en lang (koster cirka 3kroner å lage).


De er kjent for enkle og flotte mønster. Det jeg er mest fornøyd med er at fremgangsmåten er veldig enkel. Syoppskrift med mønster: Superenkle babybukser på 1-2-3. Men barn er ganske like i fasongen, og klærne er gjerne enkle , uten innsving i livet blant annet, og dermed slipper man å bruke masse tid på . Boka passer for alle, da det til hvert plagg er enkle og gode forklaringer, i tillegg til mønsterark i full størrelse. Enkle barneskjørt som disse finner du hos Dana made it.


Og dette som er enda enklere, med elastisk bånd til linning finnes . Våre mønstre er enkle å arbeide med. Den er rask, enkel , og det blir alltid fint. Med strikk i livet passer skjørtet til de fleste! Her ser du bilde av en grå variant sydd i restestoff og et . Enkel kjole - bare to deler!


I dag vil jeg dele en ny oppdagelse av gratis mønster. Dette er Deby sin kjole Wear everywhere i . I dag skal vi dele hvordan man lager et enkelt handlenett. Vi har sydd i ett strikk i siden så den er perfekt til å ha liggende i vesken. Nå glemmer du den aldri når . I denne boken finner du kjappe og enkle prosjekter for nybegynnere i alle a. Ellers har jeg kjøpt noen mønster på stoff og stil, billige og enkle :) Funker fint å lage mønster selv også, tegne av fra plagg man har fra før. Her finner du to sy-oppskrifter : handlenett og toalettmappe, akkurat i tide til sommeren.


Sy et fantastisk fint omslagsskjørt - uten hjelp av mønster! Dette omslagsskjørtet passer deg uansett størrelse, og vil bli en ny favoritt det kan jeg . Frem mot Design By Me vil vi dele videoer hvor Ingrid og Ingrid viser enkle sy- oppskrifter. Sy-oppskriftene passer både for nybegynnere og de . Inspirasjonsbilder og mønsterark for avtegning følger med. Mønsterblad med enkle fine mønster. Vi har det du trenger til dine strikke-, sy- og hobbyprosjekter, bl.


Ingrid deler gjenbruks- og syinspirasjon i sosiale medier og lager enkle syoppskrifter som alle kan følge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg