mandag 29. januar 2018

Sunne havrekjeks oppskrift

Hjemmelaget kjeks smaker fortreffelig godt med ost og syltetøy, og sammen med en varm kopp te. Sunne havrekjeks med gulrot. Oppskrifta eg posta på havrekjeks med eple og kanel blei godt tatt imot hos dere. Mjuke havrekjeks med banan og peanøttsmør. Havrekjeks med sjokoladebiter – sukkerfri, glutenfri, melkefri.


Har du lyst på noen smarte kjeks til hverdags, så prøv disse nydelige havrekjeksene. De egner seg selvfølgelig året run og trykker du dem ut med . Kjeks er noe jeg i utganspunktet ikke spiser fordi de fleste kjeks er kaloribomber og ikke tilfører kroppen særlig mye nyttig. Men disse kjeksene er så sunne at de . Oppskriften er lett å følge og ikke lenge etter har du en full boks med smakfulle havrekjeks. FLERE OPPSKRIFTER PÅ COOKIES FINNER DU HER.


En kjeks gir kun 1kcal, og inneholder kun sunne ingredienser i motsetning til. Hjemmelagde havrekjeks er helt nydelig og perfekt å unne seg til kveldskosen, med litt brunost eller annen god ost på. Mange har den også som et fast innslag i. Vi anbefaler kjeks med havre.


Litt sunnere og med en smak som garantert gjør at du ønsker ett til. Oppbevares best i skuddsikkert hvelv. Søte og sunne havrekjeks er ikke så vanskelig som du tror. Server kjeksene på en hyggelig frokost med smør, geitost og tyttebærsyltetøy. Tanken var å lage en litt sunnere variant av en chocolate chip cookie.


Hver FREDAG sender jeg ut ukens oppskrifter og litt nyheter i . Smart om du har planer om å kjøpe sunne og spreke julegaver i år. Tusen takk for oppskrift på en litt sunnere versjon av havrekjeks ? Nå har man fått sunne knekkebrød i butikkene også, men fordelen med å lage de selv er at det er . Disse sunne havrekjeksene som du lager med kun tre ingredienser er perfekt i matpakken til barna. Supergode med brunost og et glass melk. Det er ikke alltid vi foreldre orker å smøre . Har en sønn som trenger sunne alternativer grunnet en sykdom, så dette blir perfekt . De smaker kjempegodt til kaffen eller som turmat. Mormoren min pleide å bake skikkelig gode havrekjeks.


Den fine bloggen hennes, som er full av gode, sunne oppskrifter og smarte . Enkel oppskrift på sunne havrekjeks fri for melk og uten gluten. Fra Made by Berit Nordstrand. Kan også spises av deg med melkeallergi og glutenintoleranse.


Disse hjemmelagde kjeksene er sunne , fulle av energi, kan serveres med god. Kornmos hjemmelagde kjeks har vi plutselig fått et nytt . Hva sier du til sunne havrekjeks med brunost til lørdagsfrokosten? Ostekake på glass med jordbær. Neste oppskrift ut fra kjøkkenet mitt er en osteiskake. Bedre iskake har ikke jeg smakt.


Inspirert av en hitterværing. Fikk smake en iskake tilsvarende denne da . Denne Pinnen ble oppdaget av veronicha petersen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


De er herlig sunne og definitivt godkjent av barna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg