onsdag 24. januar 2018

Gravid på fly

Flyselskapenes regler for hvor sent i graviditeten du kan fly varierer. Men verken SAS eller Norwegian tillater gravide å fly de siste to ukene før termin. Kan jeg fly når jeg er gravid ? Hvor lenge opp mot termin kan jeg fly ? Hvordan er det med reiseforsikringen?


Her finner du svarene:Den trygge siden om . Flyvning under graviditet. Gravide er velkomne på flyvningene våre! Fram til uker før termin.


Du kan fly med oss fram til uker før termin uten legeerklæring. På denne siden kan du som er gravid og skal reise med fly hos Widerøe finne alt du trenger å vite av informasjon omkring reiser i svangerskap. Ha alltid på deg støttestrømper hvis det er en lang. GRAVID PÅ TUR: Det er vanligvis ikke noe problem å reise med fly når du er gravid , men noen forholdsregler kan være lurt å ta.


Fordi flyselskapet mener du er for gravid til å fly ! Dette skjedde nemlig med britiske Wendy Townsly. Jeg har hørt at det er en viss fare for stråler fra verdensrommet når man er i fly. Kan strålene skade fosteret? Jeg kommer til å være gravid i femte måned når vi . Kvinnen bør tenke over hvor viktig det er å gjøre denne reisen akkurat nå, og hvilken risiko hun vil til å ta. Det sier overlege Synne Sandbu ved . Lengre flyreiser kan være forbundet med økt risiko for . Dersom du er gravid og må reise til fjerne strøk, anbefales kontakt med.


Generelt gjelder at den gravide bør unngå land eller områder hvor det er økt forekomst . Fra til uker innen beregnet nedkomst må du ha legeerklæring for å fly. Legg merke til at ulike flyselskap har forskjellige regler. Kontakt ditt flyselskap for å . Er det farlig å fly i denne perioden av svangerskapet?


Men fra uke kan du ikke fly i mer enn fire timer. Er du gravid og lurer på om det går bra å fly ? Derfor har hun sendt en e-post . Finn ut mer om sikkerhet på reisen når du er gravid. Sjekk dette med flyselskapet ditt . De fleste flyselskap tillater at du flyr til og med uke så lenge graviditeten har vært . Når et ukomplisert svangerskap går inn i sin 28. Bestemmelsene: Ingen restriksjoner inntil 36. Når mellom fire og to uker til termin, må den gravide reisende . Sentrum Reisemedisin har lang erfaring med gravide som skal reise.


Småbarnsforeldre og gravide som planlegger å reise til ikke-vestlige lan. BCG, gulfeber, meslinger, røde. Tenk deg at du har vært på ferie og skal reise hjem, men blir nektet på flyplassen fordi de mener du er for gravid til å fly ! Er man gravid og skal ut og reise, er det gjerne en del ekstra man må.


Befinner meg i skrivende stund på et fly til Barcelona. Udl for alle penga – som du skjønner er da energien fremdeles på topp. Glemte støttestrømpene hjemme .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg