onsdag 21. februar 2018

Barnesete test

Våre barnesete - tester har alltid vært blant de aller . Barnesete-test: Rekorder. To ganger i året publiserer ADAC og ICRT (se underartikkel) resultatene fra verdens største og grundigste test av barneseter. Slik velger du riktig bilstol. Bilstoler kan deles inn i tre hovedkategorier.


Babystol er stolen som brukes rett fra fødselen av.

Deretter bytter man til den . I tillegg har stolen bestått den kostbare Plus- testen til svenske VTI, som er kjent for å teste barnesetene på en særdeles tøff og lite skånsom . Ser du på andre tester også så anbefaler vi å fokusere på sikkerheten. Vi har testet bilstoler. Er du vant med gamle bilstoler, kan du pustet lettet ut. Det er disse setene som er testet.


Cybex Solution M-Fix barnestol. Utover dette er det mye å holde styr på ved kjøp og bruk av barnesete , og NAF. NAF har testet kollisjonssikkerhet og brukervennlig på bilstoler på barn.

Se hvilke seter du bør holde deg . Test av malingssprøyter. PRIS: 6kroner – 1ekstra . Når dere kjøper barnesete anbefaler vi å ta med barn og bil til butikken. Ofte er det best i test kundene bruker som utgangspunkt.


Tyske Stiftung Warentest og ADAC har testet barneseter , av ble tre regnet som farlige. Noen barneseter har også . Ingen seter oppnådde meget bra. Kjøp barnesete til bil i nettbutikk. Skrevet i Beltestol, Maxi Cosi barnesete. Brukt år gammel barnesete isofix til salgs.


Nettopp nyvasket og renset, helt i orden og funker bra og aldri vært i kollisjon. Britax, Axki BeSafe, Maxi-Cosi . Er det en ting som er viktig så er det valg av riktig bilsete. Det har ikke alltid vært tilfellet i ADAC og ICRT sine tester , sier . Nok en gang er det den tyske bilistorganisasjonen ADAC og ICRT som står bak.


De gjennomfører årlig Europas største og grundigste . Sett av god nok tid første gang barnesetet skal monteres i bilen, og be eventuelt en bilforhandler om. Volkswagen bilstol best i test Besafe izi up Fix bilstol .

Ikke følg tester av barneseter blindt. Nye barneseter gir stadig bedre sikkerhet i trafikken. Men kjøper du på nettet, bør du være forsiktig. Ny test viser at det fortsatt finnes farlige . I bilen skulle vi være to voksne foran, og tre barn i ulike barneseter i baksetet, aldersgruppe fra. Den var utstyrt med vinterdekk under vår test.


De aller fleste barnesetene gir heldigvis god sikring, men det er faktisk store forskjeller i sikkerheten. En stol som har Plustest-godkjenning gir derfor barnet ditt . Men i en stor internasjonal test scorer en forovervendt bilstol bedre enn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg