tirsdag 20. februar 2018

Lag julepynt selv

Jeg elsker å lage julepynt og være kreativ til jul. Når du lager dem om til kreative prosjekt, og selv lager dem, er de også for voksne. Har du tenkt på hvor mye hjemmelaget julepynt du kan lage selv ? Det er like gøy å lage hjemmelaget julepynt i voksen alder, eller sammen med barna hjemme rundt kjøkkenbordet.


Vi liker også julepynt som er litt rustikk og . Bruker du å glemme å ta ned julepynten?

Denne kan du fint la henge fremme også . Her er et kjempefint julehjerte som selv små barn klarer å lage - med litt. Do it yourself, eller gjør det selv. Vil du ha mer inspirasjon for hjemmelaget julepynt ? For å lage Friis Hauskens papirstjerner trenger du:. Vi gir deg noen tips til hvordan lage enkel julepynt med friske blomster og tilbehør.


Lære å lage dekorative jule pynt. Personlige til-og-fra kort gjør julegaver ekstra søte, så la Dem inspirere av Anna og Gabriella fra bloggen .

Fantastiske kuler som glitrer og så enkle å lage ! Av ispinner kan man lage masse gøyal julepynt. Dekorerte lys er populære julegaver som selv de minste barna kan lage selv. For ingenting er så koselig som å få hjemmelagde julegaver, laget av barna selv. Eller hva med hjemmelaget julepynt på treet, laget av barnet?


Ståltrådkrans til oppheng av julepynt. Camilla Reimers har vært på skattejakt i naturen for å lage julepynt. Med litt hvitmaling og glitter, gjør kongler seg utmerket som julepynt. Det er tid sammen med barna i en hektisk førjulsti det skaper minner og tradisjoner og det er . Her kan barna virkelig utfolde kreativitet og fantasi! Med de enkle tredelene kan de nemlig selv designe julepynten.


Teknikken er enkel men. Stikkordarkiv: lag julepynten selv. Hvorfor ikke lage adventskransen selv i år? Dekoratørene på Mester Grønn viser deg hvor enkelt du selv kan pynte til jul.


I denne videoen får vi fem gode tips til julepynt vi kan lage helt selv – enkelt og greit. Blant annet kan vi bruke knapper, tråd og nål for å lage et slags juletre. Slik kan du pynte til jul på en enkel, rask og billig måte.

Du kan for eksempel lage en fin krans, eller bruke det som pynt på bordet, sier Bye-Andersen. Er du hekta på julepynt ? Her er 10-på-topp - julehobby for alle. Julepynt du kan lage selv.


Hvis du er litt kreativ er det mye de selger i butikken som du kan lage like fint selv , sier forbrukerøkonom i DNB Silje Sandmæl. Hjemmelaget julepynt er hyggelig å lage sammen og det er ekstra stas å pynte hjemmet med noe dere har laget selv ! Her er tre ideer til lettlaget julepynt dere kan lage av appelsinskall. Selv små barn klarer dette.


Og resultatet - det blir både nydelig og velduftende. Arbeidstegninger og modeller til julepynt som barna kan lage selv med litt hjelp av voksne. Kapitlene er inndelt etter materialene som er brukt.


Nr man enkelt kan lage dem selv. Ta barna med p en liten rusletur .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg