onsdag 21. februar 2018

Persienner kid

Morsomme vitser og gåter for barna. Få en god latter med alle barna-vitser, hvorfor- vitser, det er bedre å-vitser og barnevitser. Da var det atter en fredag og på tide med litt fredagshumor. Oslo Maraton lyktes ogs?


Nå er det alle barna vitser sin tur til å forlenge livet vårt - en god latter forlenger livet.

Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Ragde, det var henne de sagde. N pyntes gatene til jul: Dette er unikt . Alle barna hadde god hørsel unntatt Jonas. Grove Alle Barna Vitser. Alle Barna vitser er legendariske i skolegården, skapt for å få folk til å føle seg utenfor.


Hvilket tau kan du ikke dra i, og hvilken kopp kan du ikke drikke av?

Her er gåter for barn som liker å gruble - og kanskje de voksne og? Håpte du likte vitsene :). Unsubscribe from LitleNerd. Vitser for barn kan fort være vanskelige å komme på. Barnelatter er noe av det beste som finnes, så vi har samlet noen vitser , for å spre gleden.


Det beste utvalg av Norges beste vitser. Sjerne aktiv Stjerne inaktiv. Read Barnevitser from the story Vitser og gåter by inasa0(Ine Louise) with 6reads. Emilie, år, suser inn gjennom døren, snubler og. Forskrekket mor til sin sønn: – Men lille Jan da, hvordan er det du ser ut?


Klærne dine er jo fulle av hull! Du skjønner, vi har lekt butikk. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre . Pris kr 1(spar kr 16).


Hu blødde så mye at hu brukte bleier istedet for bind.

Den ble jeg utesteng for da jeg var på nrk tekst-tv chat. Lattervekkende barnevitser (Innbundet) av forfatter Helen Exley. Se flere bøker fra Helen Exley. Ledsages av eksponentialfunksjoner, logaritmer og abc-formelen. Ellers liker jeg å tro at jeg er over . Massevis med alle barna vitser.


Noen er snille, noen er slemme. Vi vet bare at vi samler alle vi kommer over på ett sted. Special guest star Olav Haugland er tilbake i Pappapanelet, og vi snakker om den gode gamle serien 7th Heaven, om humor endres etter at man har fått barn ,. Boken inneholder elefantvitser, suppevitser, dyrevitser, reisevitser, klasseromsmoro med mer. Barnas eigne vitsar er sende inn av lesarane av Norsk barneblad.


Del dine egne, både i kommentarfeltet under . Andersen, David (overs.) Stott, Bill (illustr. ) Språk. Les her, så kan du fortelle noen morsomme barnevitser til barna når de kommer hjem fra skole og barnehage idag! Dagens vits med Perla og Shana.


Perla forteller en vits om det lengste ordet i verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg