onsdag 21. februar 2018

Tilbehør til scampi

Scampi (ASC sertifisert) med korianderris og salsa er super. Korianderris med salsa og litt ekstra tilbehør (avokado) er digg det og! Enten man vil ha de små, som tilbehør , tapas, eller store i en.


Du kan også bruke mangosalaten som tilbehør til større middager. Scampi er deilig, både som forrett og hovedrett. I dag hadde vi en deilig og lett scampi rett til middag.

Etiketter: brø scampi , tilbehør. En rask og smakfull middagsrett som er enkel å lage på en travel dag. Får du bare tak i kokte scampi , tilsett dem da helt til slutt, så de blir akkurat gjennomvarme . Har fått denne oppskriften av en venninne og den er goooood!


Scampi i tomatsaus: Til personer brukte jeg kg kokte og skrellede scampi. Marinerte scampi passer både på tapasbordet, i salater eller bare som snacks med en god dressing eller saus ved siden. Kilde: Ellen-Christine Lendengen.


Så mye godt som fins er det bare å bruke fantasien og sansen for den gode smak.

Dette er lekker snacks på terrassen i sommer. Tin og rens scampi (som du renser reker). Har kjøpt meg en stor pose scampi og er spent på hva jeg skal bruke denne til!


Er det noen som har noen. Som tilbehør kan også mye brukes. Scampi blir også kalt kongereker eller sjøkreps (kjær reke har mange navn).


De er store og saftige og passer til det meste av tilbehør. Her er en kveldsscnack som passer like godt en kveld du trengeret et alternativ til . Den sterke chillismaken og den milde og runde carrysmaken . Har tenkt å lage marinert og sprøstekt scampi og lurer på om noen her vet om noe spennende (ikke aalt for avansert) tilbehør jeg kan ha til? Flere resultater fra forum.


Jeg fikk servert verdens beste scampi av farfar forrige helg, og i dag prøvde jeg å lage dem selv, bare med litt nudler og annet digg tilbehør til. Til forrett beregn 2-scampi per person og halver oppskrift på salat. Til hovedrett beregn 5-scampi pr person og server med ris. Soyasaus – som tilbehør til salaten ved servering.


Jeg fyser sånn på marinerte scampi , og har i dag kjøpt inn scampi til middagen i. Sjømat er supert å grille.

Apéritif gir deg oppskrifter og gode råd om blant annet marinade, pensling og grilltid på veien. Kjøp kamskjell og scampi rett fra ferskvaredisken eller tin fryste kamskjell og scampi. Rå scampi stekes til de har . Kremet pasta med scampi er en deilig pastarett som smaker godt til hverdag og i helgen.


Prøv scampi og grønnsaker på . Denne oppskriften er populær og enkel! I hverdagen er det ofte godt med en rask middagssalat. Da kan vi anbefale scampi stekt i kryddersmør, blandet med mango og frisk grønn salat. Så sammen med deilige scampi og kamskjell ble det ett herremåltid du fint kan servere kongen.


Craig Whitson griller scampi. Fennikel og eple i båter er søtt og smakfullt tilbehør. Hvitløksmarinerte scampi er helt klart noe som hører hjemme om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg