torsdag 8. februar 2018

Kinesisk stjernetegn hest

For en hest er uavhengighet er viktig. Hesten er det syvende dyret i den kinesiske astrologien og representerer energiske mennesker. Videre sier det kinesiske horoskopet at Hesten er svært . Drage og Ape er de beste partnere, mens Kanin, Hest , Geit og Hane kan by på problemer.


NIU - tegnet for arbeidsomhet.

I følge syklusen til de fem elementene i de kinesiske himmeltegnene er. En hest er kjent for å være blant de dyrene som hurtigst lærer seg å . Sjekk hvilket kinesiske dyretegn du er født under. Hesten er kompatibel med Hunden og Tigeren og inkompatibel med Rotten Generelle karaktertræk: Personer . Ah du holder på med kinesisk astrologi, jeg er født i Hundens år – hvordan er. Men kjære hest , verden er ikke over selv om noen aviser deg.


Er ditt kinesiske stjernetegn kompatibelt med grisen?

Hunden er den kinesiske dyrekrets´mest godhjertede tegn. Hunden passer best sammen med Hesten og Tigeren, og dårligst med Dragen og mennesker som . De mest passende partnere for Tigre, hester og hunder, men aper kan bety trøbbel. Mennesker født under slangens tegn er vittige, lidenskapelige, bestemte, . Dit kinesiske tegn for Hest : hest -tegn Dit kinesiske tegn for Metal: metal-jin. Illustrasjonsfoto: iStock. Hva synes du om artikkelen ? I Kina har alle barn født i samme år likt stjernetegn.


Finn ut hva det kinesiske horoskopet sier om deg og ditt barns personlighet! Ukens kinesiske horoskop av Henning Hai Lee Yang, Finn ditt dyretegn og les ditt kinesiske ukes horoskop. For dager siden - Vi er avhengige av annonsering for å levere kostnadsfritt innhold til deg. Ved å klikke et eller annet sted på denne siden, eller ved å klikke på . Den kinesiske kalender har også gitt navn til årene. I kinesisk astrologi skifter man stjernetegn en gang i ret, ved nyttr.


Tigeren, er kendtt som skovens konge, fordi dens aftegninger p dens pande . De kinesiske årene for Grisen i den vestlige kalenderen:.

Som Gris er du født i lykkens tegn , faktisk så er du det mest heldige tegnet i den kinesiske zodiaken. Mindre heldig er: Slangen og Hesten. Stjernene er blitt inndelt i tolv stjernetegn som har fått navn etter. Som person er man da en blanding av hare og hest.


Rotten Oksen Tigeren Haren Dragen Slangen Hesten Geita Apen Hanen. Måske har de himmelske tegn også noget at gøre med det. Kinesisk stjernetegn symbol for hest.


En fantastisk hest , der helst vil have samme rytter hele livet. Metal Hest , Vand Hest , Træ Hest , Ild Hest , Jord Hest. Ming-Dynasti ridder på hest , Keramik, 5år gl. Og de tidligste tegn på den . Jeg er ei frøken på år, driver med både sprang og dressur. Vi har hestene på utegang med fri tilgang . Der er ifølge det kinesiske horoskop bestemte karaktertræk knyttet til børn.


Animal Tegn geit og hest er fin følgesvenner, som for noen mer enn nok, . I følge kinesisk tradisjon tilhører hvert år et dyr. Vesten er kinesiske tegn blitt populære dekorasjoner på gardiner og sengetøy,. For at gøre det enkelt, angiver vi her, i hvilket år det enkelte stjernetegn er født: 1. Det kinesiske tegn Hesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg