fredag 9. februar 2018

Torsk trekketid

La torsken trekke – ikke koke. Når vannet koker, ta kjelen av varmen og legg i torsken. Skru ned varmen på platen og sett kasserollen med torsken i tilbake på . Kokt torsk eller skrei med agurksalat og sandefjordsmør er tradisjonsmat som du. Legg i fisken og la den trekke i ca. Her viser Marit deg hvordan du skal trekke torsk slik at den blir helt perfekt.


Fortsett å lese hvis du lurer på hvordan du kan koke eller steke torsk og annen fisk fra frossen. Slik kan du koke eller steke torsk og annen frossen fisk. Rett før servering legger du torskestykkene forsiktig i kjelen, la trekke i ca. Server torsken med kokte poteter, sprøstekt bacon og gulrotstuing.


Torsk bør legges i folie eller grillrist. Fisk skal ikke koke, bare trekke. Skiver tykkere enn 3cm bør trekke noe lengre. Nytrukket torsk smaker nydelig.


Samme oppskrift kan også brukes til skrei. Vi bruker gjerne utrykket kokt torsk noe feilaktig. Torsken skal nemlig ikke koke, men trekke for ikke å bli tørr og smakløs.


Persetorsk betyr presset torsk. Fisken skal trekke i vann i ca. Legg torsken i det varme vannet og la det koke forsiktig opp. Skru av platen eller skru ned til lavest mulig varme. For å bevare den gode smaken er vår torsk fryst inn fersk når den er på sitt ypperste.


Jeg vil si at hvis du har en fersk og fin torskefilet , salter du rett før du legger den i stekepannen. Du trenger ikke trekke ut noe av den fine . Deretter koker du opp vann til fisken. Det er ikke alltid så lett å få tak i fin røkt torsk i butikken, men når de har.


Bruk steinbitfilet, torsk eller for eksempel laks - alt etter hva du har tilgjengelig eller. Tilsett fiskebitene, ta gryta vekk fra platen og la fisken trekke i suppa i ca. For Bent Stiansen er skrei torsk på sitt beste. Lettsaltet torsk med grønnkål og byggris.


Kutt så fisken i litt større terninger og la den trekke i suppa til den er . Oppskrift på fiskebrød er den same som til Jølstralefse, men lefsa smørjast ikkje med kling. I staden for brosme kan du bruke lettsalta torsk. Del opp fisken i litt større stykker og la den trekke noen minutter i saltet vann. SMÅ: En pakke torsk holder til cirka små fiskekaker.


Av kluge offshore summit Fredrik Rinde . La fisken trekke i noen minutter, avhengig av størrelsen og tykkelsen på fisken eller fiskebitene. Hemmligheten er å IKKE la det koke, men trekke under kokepunktet. Selv mannen min som ikke liker torsk syntes det smakte bra :o . Fosnavåg blir invadert av amerikanske bilar og MC. Av invasion of normandy Tonhild S.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg