fredag 30. mars 2018

Bilbelte for gravide

Forbrukerombudet og Trygg Trafikk er kritiske til bilbelter for gravide. Er du gravid må du alltid bruke bilbelte , det er sikrest både for mor og barnet i magen. Pass på at beltet ligger under magen og er strammet (gravidbelte). Hvilke anbefalinger gjelder for gravide når det gjelder bruk av bilbeltet ? Noen tror dessverre at man ikke skal bruke bilbelte mens man er gravid. Du bør alltid bruke bilbelte.


Bilbeltet beskytter både deg og det ufødte barnet. Den vanligste årsaken til at et foster dør etter en bilulykke, er fordi moren dør. Ved en kollisjon kan en voksen person veie tre til fem tonn. Hos en gravid kvinne ligger fosteret langt frem og kan derfor utsettes for en ekstrem belastning i . BeSafe bilbelte for gravide styrer bort . Man må gjerne bruke et slikt belte hvis man synes det er mer komfortabelt enn bilbelte , men vi kan ikke si at alle gravide bør bruke det.


Det er viktig å sikre babyen også før den blir født, det kan du gjøre gjennom å bruke et spesiallaget bilbelte for gravide som gjør at bilbeltet ikke klemmer over . Skader på det ufødte barnet minskes med prosent og skader på den gravide moren reduseres med prosent når moren bruker belte, . Be safe bilbelte for gravide selves. Produkttype: Gravidbelte. I den samme paragrafen gis det adgang til å unnlate bruk av bilbelte i. Gravide bør isteden få instruksjon om hvorledes beltet skal brukes . Vær ekstra nøye med sikkerhet i bilen når du er gravid. Gravide skal i likhet med andre alltid bruke bilbeltet.


Gravidbelte iZi FIX har et moderne og lekkert design og gir mer komfort enn noensinne. Hva er forskjellen og når bør man bruke det for gravide. Pute med feste til belte. Beskytter mor og barn i magen ved en eventuell kollisjon. Alle barn sitter i dag trygt beskyttet i bilbarnesete, men hvordan er det med fosteret når du er gravid ? Ved å bruke Pregnant iZi FIX beskytter du både deg selv og . Ikke normalt å veie kg når du er 172.


Amerikanske forskere avliver myten om at gravide som bruker bilbelte utsetter fosteret for fare, og slår fast at det stikk motsatte er tilfelle. Et bilbelte som ligger over en gravid mage ved en kollisjon vil aldri være bra for fosteret, derimot kan det faktisk være direkte skadelig. Jeg har også lurt på dette med bilbelte for gravide. Selges helst samlet til hbo 1kr. TummyShield gjør det tryggere og mer komfortabelt for gravide å kjøre bil.


Om man fester bilbeltet riktig eller ikke, har stort utslag på skadeomfanget, forteller. På Helsestasjonen i Eidfjord finst det ein del litteratur og videofilmar om graviditet og fødsel til utlån. Me har òg bilbelte for gravide til utlån.


Dette gravidbeltet beskytter mor og barnet i magen ved en eventuell kollisjon. ALLTID bruke Be Safe Gravid. Mange rare folk ute å kjører. Ved en ulykke fordeles trykket jevnere over hele kroppen og kraften flyttes bort fra . Vi anbefaler at friske gravide med normale svangerskap går til jordmor eller.


Du skal bruke bilbelte der det er installert, også når du er gravid. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser . Bakgrunnen er innlysende:Flere undersøkelser opp i gjennom årene viser at gravide kvinner kan få problemer med å finne seg til rette med bilbeltet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg