torsdag 29. mars 2018

Nybegynner hekling

Stor marsipankake - pris per person. Kan bestilles i størrelse fra porsjoner, og videre i størrelse 2 . Marsipankake med fruktpynt. Består av sukkerbunn , valgfritt syltetøy fylt med krem og overtrukket med marsipanlokk.


Disse priser og Sortiment gjelder ved henting i våre Utsalg på Gol.

Prøv vårt store og varierte utvalg i bakevarer. Trenger du en dekorativ og smakfull kake til ett festlig arrangement? Denne vil passe perfekt. MARSIPANKAKE VÅR FAVORITT.


D Ønsker du å bestille kake i din lokale Coop butikk? Nå kan du enkelt gjøre dette selv fra godstolen hjemme på 1-2-3! Bestill gjerne en deilig kake til en spesiell anledning hos oss!


Større kaker står ikke på.

AlleAllergivennligAndre. Bilde på kake , kr 20- Bilde uten kake , kr 30-. Bestillingsfrist for kake er senest kl dagen før ønsket levering. Saftig kake , med valgfritt fyll. Med et lokk av delikat og smakfull.


Velg ønsket fyll, varianter inkl. Liten og mellomstor kake kan fås med glutenfri bunn. Sukkerbrødbunn, fløtekrem, napoleonskrem, ananassyltetøy, krokan, marsipanlokk, krokankant.


Våre stander store og mellomstore kaker inneholder makronbunn, fløte,. Er du fortsatt sulten på gode bakervarer kan du laste ned vår meny med priser. En elegant og smakfull kake , med personlig preg vil være med å bidra til en verdig fest. Her ser du noen av kakene vi har vært så heldige å få lov til å lage. BRYLLUP: For bryllup er det en kuvert pris pr person fra kr – kr.


Oppsett på bryllupsdagen . Rugbrødlagkaken utmerket seg som en saftig og smakfull kake med en herlig kombinasjon av friske bær, silkemyk ostekrem og en grov . Vår hittil mest populære kake kan endelig bestilles på nett!

Fløyelsmykt marsipantrekk med et saftig, ferskt og mykt innhol slår uten tvil godt an på alle . Veiledende pris per kuvert er 7-. Solbrød til redusert pris - og skån miljøet samtidig! Bygg din egen kake på nett med cakeiteasy. Hasselnøttsymfonie: nøttebunn . Bakericafé- og butikk på Løkkemyra, føl deg hjemme, ønsket og velkommen.


Pris : Liten(10stk) 445kr. Vi tilbyr også enkel catering. Vi har glutenfrie varianter av marsipan- og bløtkaker med et tillegg i pris på KR 5- pr kake. Vi leverer velsmakende marsipankaker fra til biter.


På forespørsel kan vi skaffe opp til 80-biters. Lag din egen, eller bestill en ferdig kake. Et perfekt selskap starter med en perfekt kake. Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg