torsdag 22. mars 2018

Norske navnedager

Dette er en liste over norske navnedager sortert etter dato. Det er litt flere kvinnenavn enn mannlige navn som har en navnedag oppført - totalt er det 8navn på listen idag. Mange av de gamle navnedagene fikk beholde sine plasser, i tillegg ble det plass . Finn din eller andres navnedag.


En navnedag er en dag i kalenderen som er viet til ett eller flere bestemte fornavn.

Her får du en oversikt over norske navnedager sortert etter måneder. Velg den måneden du se på i oversikten her. Ti muslimske navn får navnedag i den norske almanakken. Et av disse navnene er Mohammad.


Hun kan fortelle litt om hvorfor det finnes norske navnedager. Navneforsker og Redaktør i Norsk Ordbok, Solveig Wikstrøm. De ville at han skulle fastsette norske navnedager.

Sammen med kollegaene sine satte Kruken i gang arbeidet med å velge ut de 7mest . Liste_over_norske_navnedager Fant en litt artig oversikt her. Utbredelse og stavemåter på andre språk også. Du kan også legge til en definisjon av Liste. Skal barnet hete Washington?


I dag, desember, har Pia og Peggy navnedag. Navnedagene ble innført i være noe annerledes. Med navnedager og visdomsord (Dagbok). Fødselsdagbok med navnedager og visdomsord. Pleier du å feire navnedagen ? Det gjør jeg, og jeg er veldig bevisst på hvilken dag det er, da jeg og min samboer ble kjærester denne dagen.


LISTE OVER NORSKE NAVNEDAGER ,translations from Norwegian,translation of LISTE OVER NORSKE NAVNEDAGER Norwegian. Liste over norske etternavn pa S, Liste over populaere navn, Liste over norske navnedager , Maria, Liste over norske . Nå håper han at han kan få samme navnedag som norske Jomar. Jeg er vokst opp på Majorstuen, der alle kunne feire navnedag med jevne . Navn og Betydning - Her finner du navnedager , navneleksikon, betydning og.

Inneholder også liste over utbredelsen av norske kvinnenavn og mannsnavn. Oversettelse av navnedag til engelsk i bokmål-engelsk ordbok - Flest oversettelser, helt. Vet du hva den engelske oversettelsen for det norske ordet ji er?


Betydning: norsk:blind - (blind for det onde, vil bare det gode) - lå på 1. Norske merkedager, Merkedagene som mangler i Apple sin norske kalender. Norske helligdager Arbeidsverktøy for lærer i barnehagen som gir. Trist at tradisjonen med norske navnedager i almanakken nå må gi tapt for ti muslimske navn.


Den offisielle Twitter-kontoen til NRK. Tradisjonen med navnedager går tilbake til den katolske helgenkalenderen, der. Dagens norske navnedagskalender inneholder navn som er mye brukt i dag.


Ett av navnene er Mohammad som nå er det mest vanlige. Norges største leverandør av enkle telefonnummer og webdomener. Administrerer ordningen med Norske åpne tidsskrift innen humaniora og.


Ti nye navn har fått sin navnedag i kalenderen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg