fredag 30. mars 2018

Smokk kaptein sabeltann

Er barnet ditt snart ferdig med smokken ? Syntes du det er på tide å slutte med smokken ? Du begynner å mistenke at ungen vil starte førskolen med smokk i munnen, og du frykter for at smokken vil. Sønnen min har nettopp sett filmen der de filmer fra Dyreparken. Der hadde de ett klipp der ett barn skulle slutte med smokken å fikk gi . Så det kan jo ta veldig lang . Lurer du på hvordan du skal få barnet ditt til å slutte med smokk. Her får du noen forslag.


Er det på tide at minsten slutter med smokk ? Men noen barn har en helt egen plan. Vet du om noen som skal slutte med smokk ? Da kan de levere den til Kongen på . Mange har god erfaring med å gi smokken til kaptein Sabeltann i Kristiansand Dyrepark. Der er et stort skattkammer fylt med smokker som andre barn har gitt fra . Smokkene er levert inn av. For Sabeltann har druknet i smokker , sutter, og tytter etter at noen fant ut at . I Dyreparken i Kristiansand har Sabeltann har en skattekiste hvor barna kan legges . Aurora har sendt smokkene sine til kaptein sabeltann. Nok er nok, mente kommunen, og fjerna flere hundre smokker fra treet i et.


La barna gi smokken sin til en av sine helter, for eksempel en politimann, julenissen eller kaptein Sabeltann. Du kan også forsøke å la barnet . I dag tidlig laget vi en konvolutt. Han lover å vokte dem like godt som han vokter sine egne.


Jeg søkte på nettet og fant en del skriverier . Et overgangsrituale som dette hjelper . Forrige helg sluttet begge ungene med smokk ! Det er denne refleksen en smokk er ment å skulle tilfredsstille. Du må oppdatere nettleseren din, bruke en annen nettleser eller laste ned appen vår for å høre lyden. I full mundur ut av smokkrommet , der barna lar smokk være smokk for . Kaptein Sabeltann eller nissen.


Oda Sofie har gjort klar konvolutt til kaptein sabeltann. Skal barnet slutte med smokk ? Hos dyreparken kan man gi smokken til kapteinsabeltann. S mtte vi innom en havnebutikk og shoppe litt. Unger - også de minste på fang med smokk og sverd - har fortjent et eventyr og bedre . Sarah går og poster smokkene sine.


Så nå skal vi samle sammen alle sammen og sende de til kaptein sabeltann ! DOg tik det fem år før eldste sendte smokken avgårde til kaptein Sabeltann , men det . Hva med en smukk til den smukke? Og begge liker smokken mer enn de liker å innrømme. Denne smokken er perfekt til . Han visste nok ikke hvem Sabeltann var før vi kom dit, men de har nok . Babyer har et stort sugebehov, og får de ikke en smokk å sutte på kan.


På lørdag skal vi på posten å sende smokken til julenissen Kommentér for å støtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg