Beregn ca 2gram pr person. Den fruktige rødvinssausen fyrer opp ditt perfekt tilberedte helgemåltid. Poteter og persillerøtter stk hvitløkfedd 5g poteter 1g ost dl kremfløte stk store persillerøtter. Heldigvis svarer prisen som oftest til forventningene. Indrefileten er det beste og når du har hjort.
Ved grader er kjøttet medium stekt. Sammen med sprø hasselback poteter og kremet. Viltkjøtt er i sesong om høsten, og er mørt kjøtt med mye god . Hvordan er den beste måten å tilberede den på? I oppskriften var det opprinnelig reinsdyr, men vi valgte hjort i stedet, og følgelig en litt annen fremgangsmåte på kjøttet.
I dag steker vi ytrefilet av hjort. Vi skaper verdier ut av ressursene vi har: god mat med smak av fjell, vidde, skog og sjø. Her er eksklusive små godbiter! Er du heldig og får tak i indrefilet av hjort , kan dette være en fin måte å servere den til mange – som forrett eller som én av flere. Saftig, smakfullt og mørt hjortekjøtt er en delikatesse.
Servert med god gammeldags snittebønnestuing, ripsgele og kokte småpoteter er dette også ganske enkelt. I Norge bruker man for eksempel indrefilet fra hjort , elg og reinsdyr. Har en indrefilet av hjort på 4g som jeg hadde tenkt vi skulle spise til middag i dag. Men hvor lenge skal den stekes i ovnen, og på hvor.
Selv om hjorten vandrer og har trukket østover mot det norske innlandet, er det langs kysten fra. Den møreste delen er indrefileten som vi anbefaler å helsteke. Hei Jeg skal tilbrede en hjort indrefilet med sous vide. Det er ikke noe norsk kjøtt, men stammer ifra New Zealand. Lurer på hvor lenge den bør.
Den flotteste delen er indrefileten , mør og saftig og vi liker den best helstekt. Haggis av hjort har vært på bordet til Siljanhjort flere ganger, og bare for å . Mørnet hjort indrefilet Lokalmat - Bransjeportalen for lokalmat for hele Norge - Matmerk. Sommeren er her og mange har enda hjortekjøtt fra fjorårets jakt liggende i fryseboksen.
Noen har endog hjortekjøtt fra mange år tilbake. Renskåret og pakket som “biffsnadder”. Speket hjerte av hjort , kr. En av dagens retter: indrefilet av hjort #128077;.
Hjort ytrefilet import, kr. Jeg valgte å la kjøttet spille hovedrollen og serverte hjorten med en ”kremet kål”. Vi fikk overraskende røyket hjort indrefilet av naboen i dag . Sliders med hjort og epler.
Nå er jo hjort å få tak i hele året og det er oppdrett av hjort , men den smaker vel best selvskutt? Igjen er det deres og våre favoritter jeg legger ut . Garantert mørt hjortekjøtt. Blant menge deilige ting fant vi en ytrefilet av villhjort fra en av mine favorittprodusenter, Haugen . Vi har godsaker i fryseren! Mørbradbiff kr 47- pr kg. Flatbiff kr 44- pr kg.
Jeg gleder meg sånn til jul i år, og min juleferie, begynner i kveld. Jeg ta natt tog over fjellet til Vinter . Vi trenger egentlig ikke si så mye mer. Selges som hele fileter. Helstekt indrefilet , ytrefilet, steiker eller liknende. I månedens oppskrift foreslår jeg å bruke mørbra enten fra hjort eller rådyr.
Vi leverer produkter fra hjort og elg. Velkommen til en spennende smaksopplevelse.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.