mandag 5. mars 2018

Fransk bulldog fakta

Men hva er det som er så bra med denne hunderasen? Her får du både morsomme, lærerike og overraskende fakta om fransk bulldog. Informasjon om hunderasen fransk bulldog og dens personlighetstrekk.


En liten bulldograse , trolig bragt til Frankrike av engelske arbeidere som kom til Frankrike for å jobbe. Det antas at hunden er blitt krysset med . Den offisielle rasestandarden til fransk bulldog finner vi i Frankrike, men det er mange som vil påberope seg opphavet av rasen.

Det sies at indianerne i Peru . Den har dog visse særpræg og skavanker, som hundeejere er nødt til at kende. Rasen blir ofte forvekslet med mops og . Fransk bulldog er lett gjenkjennelig på de store flaggermuslignende ørene. Dette er en liten hund med et flatt ansikt og en kort, blank pels som kommer i brungul, . Flere hunderaser lider på grunn av utseendet. Nå roper forskerne varsku om fransk bulldog.


Fakta om Fransk Bulldog. Samt hundens specielle .

Den är både nyfiken och pigg – men tar sig gärna en tupplur mitt på dagen. Den franska bulldoggen är en gla social och lekfull karaktär. Hur stor är en Fransk Bulldog ? Vad har de för egenskaper? Dessa frågor och många fler får du svar på här! Kamper mellom okse og hund var i sin tid populær folkeforlystelse i Spania, hvor det ble utviklet . Här kan du läsa mer om hundrasen fransk bulldogg.


Du hittar även rasstandarden och den rasspecifika avelsstrategin, RAS. Hunden ble avlet frem til bruk i oksekamper. I motsetning til andre . En fransk bulldog skal være en liten muskelbunt og vekten skal ligge mellom ogkg.


Overvejer du at anskaffe en fransk bulldog ? Find alle relevante informationer om hunderacen på HundeGalleri. AFrench Bulldogs were first bred in England but were popularized. Mentalbeskrivning Fransk Bulldogg, del 1. Cesar Millan Rehabs Aggressive French Bulldog on Nat.


Det franska bulldoggen är en familjehund med jämnt temperament. Den pockar ofta på uppmärksamhet och passar därför bra i ett enmanshushåll. Likevel valgte vi rasen da vi skulle skaffe .

Allergier och hudbesvär är hälsoproblem som är vanligt förekommande hos den franska bulldoggen. Det förekommer också problem som drabbar . FAKTA : ting du måske ikke vidste om den franske bulldog. Välkommen till Fransk Bulldogg Klubbs hemsida. FRANSK BULLDOGG KLUBB PRESENTERAR STOLT SIN NYA HEMSIDA! Han er i slekt med engelsk bulldog.


Pelsen kan vere rau tigrete eller kvit, av og til med flekkar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg