torsdag 26. april 2018

Hentesett til baby

Gratis nedlasting - baby. Baby Ull, Lerke, Lille Lerke. Olaug Kleppe, Kari Haugen, Anne-Kirsti Espenes, . Designene i denne hentesett katalogen strikkes i Dale Baby.


Da lykke liten kom til verden, var alle himlens stjerner tent.

Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett , . Visste du at det nå finnes over 2DROPS kataloger fylt med tusenvis av gratis strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter? Ullen er grundig kjemmet slik at . Dette er heftet til deg som strikker til en som er på vei, og til deg som strikker til en liten skatt som allerede har kommet til verden. Her kommer det en nydelig . I dette heftet finner du oppskrifter til de aller minste. Kolleksjonen består av jakker , bukser, sokker og praktiske babytepper i ulike teknikker og varierende .

Ser flere som har termin samtidig som meg har hentesett. Gjerne noe hjemmestrikka, enda vi får sommerbabyer. Men skjønner at dette er det . Strikkeoppskrifter og garnpakker til baby. Jakter du på inspirasjon?


Da frister vi gjerne med en liten hentesett -kavalkade fra Dale-arkivet. Og dette er strikk som . Nydelig hentesett til baby , strikkes i Hjerte Superwash. Settet består av jakke, bukse, lue og sokker. Mønsteret inneholder oppskrift på Bukse , Jakke, Lue og Sokker.


Som jeg sa i babyshower innlegget, så har mamma strikket ett kjempe fint hentesett til babyen og det vil jeg selvfølgelig vise dere. Størrelse 0-(3-6) mnd. Perlestrikk, raglanfelling på ermene, og strikket picotkant.


Liten rundp og strømpep nr og Hjelpep. Dere som har fått sommerbarn, hva hadde dere på babyen deres hjem fra.

Hadde ikke noe spesielt hentesett ,bare vanlige praktiske klær. Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse. Nytt heklet babysett - hentesett fra Hekleglede. Trenger du strikkepinner?


Bestillinger som ikke oppfyller dette kravet må derfor (dessverre) kanselleres. Tema Hentesett og Babytepper. Mini A Ture Misa body til baby med krage, lys støvrosa. Wheat body til baby jente med rynkekant i halsen, ivory.


Lyseblå Lille Lam sømløst hentesett. Newborn baby girl hand knitted Short Sleeve by MyLittleKnits. Ellens Hentesett består av jakke, bukser og kyse. Jakken strikkes frem og tilbake på p, ovenfra og ned.


Den lukkes langs venstre side. Knappestolpene består av . Barneklær fra Molo, Mini Rodini og Ralph Lauren er noen av de merkene som du finner hos oss på Babyshop. Vi har også stellevesker og organiske baby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg