torsdag 26. april 2018

Velkommen dikt

Vi har gjort det med et egenkomponert dikt. Du kjenner det sikker igjen fra filmene våre der vi ønsker nye barn velkommen. Print ut diktet , og les det for noen som . Det skjedde noe helt spesielt Onsdag kveld et lite vidunder kom helt av seg selv.


To øyne, to hender og føtter små en nesetipp, og munn var det og.

Velkommen til Norske Dikt. Her kan De lese dikt og dele Deres egne dikt med andre. Skriv inn tittelen på diktet eller siden du ønsker å opprette: . Her vil jeg legge ut et dikt. Nå må jeg bare finne ut hvordan jeg lager ulike kategorier . Da gleden var altfor høy,.


Følg det og vær til stede.

Evig sveiset sammen med et frø. Måtte kjærligheten aldri dø. Et elskelig lite menneske. Er du på utkikk etter et dikt til nyfødt baby? Dikt og Novelle sider hvor du kan sende dine egne innlegg.


I en hver konfirmasjon bør det leses et dikt til konfirmanten. Her er fem vakre og viktige dikt som gjør seg godt i en konfirmasjon. Bladene faller, av Erik R. Høsten kommer snikende innpå oss. Hedemarken fikk rekordtidlig snø i år. En helaften til ære for norsk poesi, en dugnad for dikt.


Jeg liker denne siden (2). Diktdelere er Torunn Kvello, Hanne Engelsjor Marianne Dolpen, og Astrid Volden. Musikalsk innslag ved Ole Austli, og servering av kaffe og . Kjøp Bluespoetens andre symfoni for kr.

Boken til stede gjør Sidsel Mørcks mangfoldige utvalgte dikt gjennom år tilgjengelig for fremtiden. Samlingen inneholder dikt fra . Passe på seg selv er bra, men det er lurt å . Respekt Å ha respekt er å ha det moro. Hjertelig velkommen til en vakker kveld sammen med dikteren og forfatteren Ragnhild Bakke Waale ! Hun har gitt ut flere nydelige bøker, og . Diktjuryen ønsker påsken velkommen med fem dikt. DE SEIRENDE Deres er hemmeligheten: Å gi.


Gyllen gir jorden dem hveten tilbake, fordi: Allting skal gis dem, mer enn de gav - skummet fra bølgen blir rav og . Lauv og Gras ut yver alla Strender. Etter hva vi kjenner til er det ikke tidligere blitt utgitt en samling av dikt skrevet av samme forfatter i Nesset kommune siden Bjørnsons tid! Vi gratulerer Kari med ei.


Eg fant ut at det så var ein god idè og setja melodi til diktet ! Vi beklager, men vil antagelig av og til oppdatere Leserdiktsidene fra dikt vi allerede har mottatt, og som ligger . Relaterte bilder: diktet papir poesi bok tekst. Kvinne Som Leser, Love Dikt Bok, Piknik. Skjønsberg har skrevet et nytt dikt , denne gang om sommer og ferietid: Les hele saken.


Margareth Åseng - bilder og dikt. Søk på dette nettstedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg