onsdag 18. april 2018

Kinesisk take away trondheim

I en avslappet atmosfære får du utsikt over handelsgaten, omgitt av kinesiske. En smak av østen med spennende retter fra kanton og szechuan - velkommen til Peking House kinarestaurant i Fjordgata i Trondheim. Maten vi serverer holder fortsatt samme høye kvalitet, og det er nok det som er . Bestill din take away online på JUST EAT og få den levert rykende varm fra ovnen. Her finner du nettmenyen til THUY ASIA RESTAURANT i Trondheim.


Velg fra vår meny og bestill take away for levering!

Chopsticks er et moderne asiatisk matkonsept. Vi har flere spisesteder i Trondheim og leverer catering til små og . Her ser du kinesiske restauranter i Trondheim som tilbyr takeaway. Bruk menyen til venstre for å velge andre søkealternativer. Kongens gate Trondheim , Norge!


Den nye restaurant onsker deg hjertelig. Hos oss kan du bestille take away. Vi gir rabatt til alle studenter. Dolly Dimple's er en norsk restaurantkjede med take away -tjeneste.

Asiatisk og Sushi Take Away Oslo. Den lokale oversikten over takeaway med levering i Trondheim. Pizza Peppes Pizza - Trondheim - Levering av take away. Vår 15-års erfaring i Trondheim , har lært oss å tilpasse asiatiske smaker til den vestlige gane. Ser du etter helt ekte, fersk og sunn thaimat, da er Bangkok Café . Blått lite takeaway -hus på Munkvoll med godt utvalg av kinesisk mat.


Ekte thailandsk mat i Trondheim. Søndre gate 1 Trondheim. Vi kjører vanligvis ikke ved takeway , men om det er en stor bestilling kan du kontakte oss på. Thai Thai Trondheim Torg. Restaurant Trondheim Torg.


I Trondheim sitter vi ute i alt slags vær. Barna foretrekker kanskje torsdagsbuffet, for da er det isbuffet med i . Noen som vet navn på kinarestauranter som ligger på SØR siden av trondheim ? Sushi Bar bruker ferske råvarer i spennende kombinasjoner - spis i restauranten eller bestill take away ! Isae's Kitchen - China House er en kinesisk take - away restaurant i . Beste sushi i Trondheim og Kristiansund? Kinesisk restaurant i Olav Tryggavesons gate 2 med retter fra provinsene.

Her er det muligheter for både take away , levering på døra og catering. Stort utvalg av kinesiske og norske retter. Se nærmere på vår meny ved å klikke på bildet. Intim og uformell atmosfære.


Klikk på bildet for å se . Når kan man hente koreansk takeaway ? Velkommen Til Asia House på Tiller i Trondheim ! Vi på Asia House ønsker deg og dine gjester velkommen til en hyggelig dag med god mat og drikke i varme og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg