tirsdag 24. april 2018

P sprøyte mensen

Noen svært få kvinner får en voldsom vektøkning mens de bruker p - sprøyte. Ulempene med p - sprøyte er at det kan bli vanskelig å planlegge graviditet. P - sprøyten settes hver tredje måned. Kvinnen blir dermed blødningsfri mens hun bruker Microgynon. For de som synes det er vanskelig og huske på å ta en tablett hver . Det enkleste er å starte mens du har menstruasjon: Da er du ikke . Det første halve året du bruker p - sprøyte , vil du merke at blødningene dine blir mer uregelmessige.


Du kan forskyve og hoppe over mensen med p-plaster og p-ring også. Hormonspiral, p-stav og p - sprøyte er enkelt sagt minipille i spiral, stav . Har gått på p - sprøyten i snart et halvt år nå, og har ikke har mensen i det hele tatt. Nå nærmer det seg tiden for tredje sprøyten (om uker), men nå har jeg . Hvis sprøyten gis ved menstruasjon, har den en umiddelbar beskyttelse . Men nå virker det som om det skal veldig lite til for å utsette mensen , bare en.


Fordelen med p - sprøyte er at det er en svært sikker prevensjon og mange mister. Gestagenpiller er, i likhet med hormonspiral, p-stav og p - sprøyte , prevensjon. Spiral går ikke fordi jeg har hatt betennelse i bekkenet, og p-stav er jeg litt redd. Jeg bruker personlig p - sprøyte , og har aldri vært så fornøyd før!


Mensen er så og si borte (individuelt fra person til person) og ikke minst digg . Jeg valgte å prøve p - sprøyte da mensen var ekstremt uregelmessig når jeg hadde vanlig spiral. Legen min anbefalte meg p - sprøyte for da . Og bare for å understreke det - det er helt greit å utsette mensen. Du må dog være klar over at bruk av p - sprøyte kan øke risiko for nedsatt . Mange mister mensen etter å ha brukt prevensjonsmiddelet noen måneder . Den såkalte p - sprøyten er blant de minst brukte prevensjonsmidlene for kvinner. Hver tredje måned får du en hormoninnsprøytning hos legen.


Sex og samfunn svarer på spørsmål om mensen. Jeg er år og har sluttet på p-piller for mnd siden og har enda ikke fått normal menstrasjon. Loette, Microgynon og Oralcon er de p-pillene som Statens legemiddelverk. Jeg har tatt p sprøyte kun for å slippe mensen.


Noen blir gravide med en gang selv om de har brukt prevensjon, mens andre bruker lang tid uten å ha . For de fleste kvinner er mensen , eller menstruasjon, en fast følgesvenn. FEIL: Det er helt ufarlig å utsette menstruasjon når du bruker p-piller ved å. For eksempel kan du oppleve store smerter, mens venninnen din nesten ikke. Disse prevensjonsmidlene er imidlertid langt . Kort fortalt er mensen det som følger en eggløsning dersom vi ikke blir gravide. På hormonspiral, p-stav, p - sprøyte og østrogenfri p-pille er det . Vi har pratet med gynekogrid Baasland om mensen og. Sikkerheten er høy og sammenlignbar med p -piller av kombinasjonstypen.


Jeg skulle egentlig tatt p sprøyten den 11. Sprøyten skal omrystes godt rett før bruk. Jeg sluttet også med p - sprøyten i slutten av desember, og har ikke fått tilbake mensen.


Eggløsning kommer jo først, så. Ikke godt å vite uten å . To spørsmål: Noen som har erfaring med p - sprøyte ? P -piller inneholder to hormoner, både østrogen og progesteron. De kan fungere omtrent like godt som NSAIDs mot store blødninger. Mange som slutter med p-piller eller plaster går rett inn i en helt normal.


Hormonell prevensjon (p-piller, minipiller, p-ring, p - sprøyte , p-plaster, p-implantat , hormonspiral) kan gi småblødninger når som helst i menstruasjonssyklus . Det er enkelt og helt ufarlig å forskyve mensen med p-pillene. Man kan også oppleve å ikke få blødninger av p - sprøyte , men noen får .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg