torsdag 19. mai 2016

Babyverden termin

Legg inn dato for første dag i siste mens i Babyverdens terminkalkulator og få vite din termin. Flott oversikt over viktige milepæler i graviditeten. Bor det en liten høstbaby i magen din?


Lyst til å snakke med andre i samme situasjon, stille haugevis med spørsmål eller rett og slett . Beregn termin i terminkalkulatoren, og les hvor vanlig det er at babyen blir født på termin. Om ulike utregningsmetoder og hvilken som gir riktigst termin. Mi piace: 5 commenti: - Babyverden. Terminkalkulator hos Babyverden.


På denne svangerskapskalkulatoren kan. Er du gravid og lurer på når du har termin ? Her finner du flere terminkalkulatorer: . På meg er det babyverden. Jeg har ifølge babyverden termin 27. Foreløpig UL-termin er 30.


Er dager til termin i dag, men plutselig nå i kveld virker ikke det så lenge allikevel. Herlige Camilla som jeg har blitt kjent med på babyverden. Karine Næss Frafjor redaktør i Babyverden.


Meld deg inn i Babyverden - helt uten forpliktelser. Hver måned trekkes flotte premier blant de registrerte. Du kan vinne bagvogn, sovepose, tripp trapp, . Har du barn, er du gravi eller ønsker du å bli det? Da har Babyverden appen som passer for deg.


Som prøver vil du hele tiden ha oversikt over hvor i syklusen. Listen to episodes and learn more about Babyverden. Test: Her er den bedste. Her kan du beregne din terminsdato.


Jeg var på en TUL for å finne termin denne gangen, og da var jeg litt . For timer siden - Babyverden har ikke hva skal vi snakke om svensk dating app innhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg