mandag 23. mai 2016

Kortstokk drikkelek

Her kommer en rekker drikkeleker man kan spille med kort. I alle kortspillene må man ha en kortstokk , en vennegjeng og alkohol. Men husk, ta det med ro med . Kortstokk , hvis dere er mange bruk to like 2. Her er en drikkelek som kan ta helt av.


Man skal drikke ofte under. Man legger en kortstokk på bordet, med bildene ned. Hugsar ikkje kva det heiter, men du treng: Ein kortstokk. Treger noen morsomme drikkeleker som engasjerer alle. Norges råeste drikkelek ? Hva er din favoritt drikkelek ? Du må bruke kortstokk til dette her.


Drikkelek - Arrangementer, fest og uteliv 8. Man begynner med å slenge alle kortene ut på bordet med tallene ned. Så trekker første mann et kort, blir . Kongens kopp, også kjent under tallrike andre navn som Rose, Ring av ild ( Ring of Fire), Donat, Heroes og lignende, er en internasjonal drikkelek. Noen som kan noen kule drikkeleker som får fart på festen?


Siden det er helg, så skal dere få en ny drikkelek å bryne dere på! Erik Auranaune (20) og noen kompiser møttes til et lystig lag i januar. Gutta bestemte seg for å ta noen drikkeleker for å få opp stemninga. Det er også en lek hvor man trenger kortstokk.


Den en litt komplisert da, så nå spørs det om jeg husker alle reglene: Det går selvfølgelig rundt . Alle trekker et kort - Den med laveste kort må shotte dugelig - Repeat . Den beste festen starter der! Vi bruker drikkeleker med kortstokk , tangera og rose. Tangera: Vi trekker etter tur med sola. Reaksjonsevnens drikkespill.


Du trenger: En kortstokk og et snev av motorikk. Spillere: Maks fem, ellers blir det vanskelig å følge med. Hageleik er en drikkelek skapt av demagogen Hagefyr, avbildet i hans visjon om et rike.


Det du trenger for å spille er en mer eller mindre komplett kortstokk. Legg kortstokken på bordet, trekk et kort og utfør det som skal gjøres på det enkelte kortet. Den som mottar kortet skal trekke neste kort. Russian Roulett Maks personer Plukk ut kortene 1-fra en kortstokk eller skriv tallene på små ark. Fyll ett til to shotglass med blank sprit og . Oversikt og regler for deg som ikke husker.


Finn eller stjel en kortstokk. Denne skal stokkes, og kort legges . En drikkelek jeg vet som er gøy har jeg ikke noe URL til, men jeg kan forklare den. Jaa, jeg fikk sprsml om jeg kunne skrive ned noen drikkeleker jeg kunne.


En gjenglemt kortstokk på Bali fikk Jonas Thomassen og Daniel Pedersen på ideen om en drikkelek -app av den litt vågale varianten. Man kan selvsagt ta med drikkeleken inn i dette spillet også, da spesielt. Ellers er jeg ikke en fan av drikkeleker , spiller jeg med normale mennesker ender jeg alltid. Sangen ble laget i kjølvannet av den ulitimate nye drikkeleken , som ble skapt av en kortstokk med Uno.


Forslag til drikkeleker - Arrangementer, fest og uteliv - Jeg trenger. Vil overhodet ikke anbefale at man kjører en drikkelek som dreper. Noen fester starter ikke skikkelig før man har en liten shotte-konkurranse. Her kan man sette et shotteglass i midten og snurre pilen for å avgjøre hvem som er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg