mandag 30. mai 2016

Spør jordmor

Men vær obs på disse to som gjør det dårlig i testen : Aprama Ostara og Heyner Protect Aero. Testfakta har testat åtta godkända bältesstolar för barn från cirka fem år. Alla stolar passar barn mellan och kg.


Ingenting i bilen har større verdi enn barna, og Volvos barneseter er testet og. Bakovervendt bilsete er fem ganger så sikkert!

Har tittet på et fra britax også, men . Med mer enn 2priser i europeiske sikkerhetstester, har . Britax Römer utvikler og produserer babyseter og bilseter for barn i enhver . Testen avdekker store forskjeller i sikkerhet ved kollisjon. Barnesete gruppe 1-(9-kg ) Cybex Gold Pallas M-fix, bilsete. Dette vedlegget brukes vanligvis i barn - år eller - kilo.


En bakovervendt bilstol er det sikreste valget, da rygg og nakk.

Recaro Privia vinner best i test i fire ulike tester , med sin isofix-base og gode . Ekspert-anbefalte bilstoler besto ikke testen. FOTO: Illustrasjonsfoto: Gina. Isofix har vektbegrensning (som oftest kg for bakovervendte bilstoler ) som kan gjøre det nødvendig med to.


Noen tester anbefaler bilstoler kun basert på hvordan de gjør det i kollisjonstester, andre tar også hensyn . Läs vår stora köpguide med fler viktiga parametrar när du ska köpa bilstol. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Kjøp din nye bilstol hos. Bilstoler fra noen av de mest populære merker.


Forbrukerrådets test har tatt for seg småbarnsstolene, som er de mest kompliserte stolene. Concord Reverso (0-kg ) satte ny rekord. Med utmerkede testresultater i ADAC og . Ditt sted for alt du trenger til barnet!


Hos oss finner du sertifiserte bilstoler , som er både testet og godkjent. Dette er regnet som den siste bilstolen barnet ditt trenger, og bør .

Er testet både med og uten isofix-basen, med base får den ett poeng. For de største barna ( – kilo), kan brukes både med og uten isofix. Britax Kidfix ll XP Sict bilstol kg med bilens 3-punktsbelte, som bruker styresporene i stolen for å gi barnet best mulig sikkerhet.


I tillegg utsettes bilstolen for større krefter i Plus- testen enn i testen stolen går. NTF anbefaler at man velger en stol til kg , da det å sitte . Det er viktig å være klar over når det er riktig å bytte bilsete slik at setet alltid passer barnet. ADAC og ICRT gjennomfører årlig Europas største bilstoltest , og Trygg Trafikk.


Komfortabel og sikker bilstol , meget pent brukt. Salg på bilstoler hos Mimmis. Barnesetet veier kg og kan brukes med en ISOFIX-base (ekstrautstyr). Joie traver Beltestol, Best i Test. Stolen festes med Isofix i bilen, sete kan justeres etter som barnet.


Det vi har testet , er hvordan barnet opplever sittekomforten i stolen, samt hvordan foreldrene synes at installasjon og bruk av stolen. Les mer om testen på test. Det viktigste elementet i sikkerhetskonseptet til Solutions-serien er den patenterte nakke- og. Etter hvert som barnet blir eldre, er det tid for en forovervendt bilstol.


Den kan plasseres på alle bilseter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg