onsdag 25. mai 2016

Nydelig sjokoladekake

Kaken er utrolig lettvint å lage og har usedvanlig deilig konsistens og smak! Det er helg og ingenting passer vel bedre enn en skikkelig god sjokoladekake. Wenche laget selvfølgelig også en glutenfri variant.


Sjokoladekake i langpanne har lett for å bli tørr. Her lærer Mats Paulsen deg et triks for å tilføre fuktighet og gjøre sjokoladekaken saftig og god. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur.

Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Smelt smøret i en kjele, tilsett vann og kakao. Slå av varmen og bland inn eggene og rømmen. Visp til slutt inn sukker, hvetemel og natron.


En saftig, søt og myk sjokoladekake. Oppskriften en tilpasset en langpanne, . En god og saftig sjokoladekake med en nyyydelig sjokoladekrem! Tilsett sukker og halvpiskede egg. Rør inn mel blandet med vaniljesukker, bakepulver og .

Jeg var jo så heldig å bli kontaktet av Aller forlag for å teste ut deres to nye kakebøker! Café sjokoladekake i langpanne er en UTROLIG DEILIG sjokoladekake ! Kaken er kjempeenkel å lage, men har likevel en vidunderlig myk konsistens og . Bakes gjerne dagen før, så perfekt for de travle dagene. Det er en utrolig god og super saftig sjokoladekake som er veldig enkel å. Pynten ble tørket stemorsblomst, macroner, pikekyss og glitter.


I denne oppskriften er det kombinasjonen av natron og syrnet melk, som Kefir eller Kulturmjølk, som er . Alle liker en saftig, god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Jeg lagde denne nydelige sjokoladekaken i dag. For et par uker siden så jeg en oppskrift på kake med hvite bønner i et svensk helseblad. I helga skal jeg på øvingsweekend med barnekoret YES.


Det meste av maten får vi ferdig servert, men to . Jeg skjønner ikke hva som gikk galt, smaken ble nydelig , men den . Kombinasjonen sjokolade og appelsin er en vinner hos meg. Nydelig, saftig formkake med appelsinsmak. I dag gir jeg deg en helt nydelig sjokoladekake som . Løs opp kakao i kokende vann.


Pisk olje, egg og sukker sammen i en egen bolle.

Innlegg om nydelig sjokoladekake skrevet av tynnfeit. Dette trenger du: 1gramkokosfett. Veldig fornøgd med resultatene, og dagens oppskrift blir ei sunn sjokoladekake som er uten både sukker, smør og kveitemjøl. Hvem elsker ikke sjokoladekake ? Finn din favorittoppskrift her! Kan også fryses ned og er like god etterpå.


Jeg har kokkelert og testet litt i dag, og kom frem til en kjempegod sjokoladekake. Den har 1g kcal per 1g, og dette er nok til drøyt 4g . Denne oppskriften passer til cm . Men den har allikevel blitt en av mine favoritter. Hanne blogger på hanneskjøkken. En nydelig sjokoladekake med olivenolje, nesten som en brownie, glasert med en litt salt sjokoladeganache. Hun er også utdannet yogalærer fra India.


SOL samler artikler og oppskrifter med sjokoladekaker fra norske matnettsteder og fra norske. Her får du oppskriften på en nydelig sjokoladekake uten egg. Du kan endre innstillingene dine når du vil.


Unsubscribe from Sunkost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg