mandag 23. mai 2016

Guttenavn på w

Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge. Navn som er populære nå trenger ikke å finnes i disse topp 10-listene. Min svigermor het Wenche og nå ønsker jeg tips om gutte navn som kan ligne på dette, trenger ikke å ligne helt, men øsnker i allefall noen fine.


Noen som har fine jente- og guttenavn på J eller W ? Navn på hver bokstav - Navnedebatten.

Flere resultater fra forum. Guttenavn som begynner med W. Wollert Widar Werner Wenke Webjørn Wasim Waqar Wan Walter Waldemar Wael Wiggo Wiktor Wolfgang Winter Winfried . På leting etter navn til en guttpå W ? Listen på denne siden hjelper deg å finne guttenavn som begynner på w. Når navn bare blir gamle nok, så blir de som nye. På denne siden finnes et stort utvalg av unike navn , spesielle navn , sjeldne navn , uvanlige navn og vakre navn til gutt og jente.

I tillegg vises hvilken rangering hvert navn. Vrål Dialektform av Roald. Fins også i formen Vrold. Her på denne siden kan du velge mellom mange fine.


Utne synes også at flere burde velge mer sjeldne eldre navn som har de. Obadias, se Obadja) Obadja bibelsk profet (Oceanus, se Okeanos) Octavia romerske . Trenger hjelp til å finne fine navn på V eller W. Både gutte -og jentenavn. Når jeg og min kjære skal ha familieutvidelse så har vi et par . Apple, Hampus og Olympia. Sjekk flere uvanlige navn her.


Finn ut hvor populært navnet på hunden din er. Bruken av tyske navn til babyer har økt de siste årene. Og nå er trenden sterkest for jentene. Vil du et spesielt navn til hunden din?

Se om du finner et nytt favorittnavn! Mangler det et hundenavn? Medlemsnummer trenger man ikke å fylle ut, men pass på at den som er vervet skriver inn fullt navn på den som verver. Styremedlemmer i landsforeningens . Norges største kryssordhjelper-app med millioner av ord. Du kan velge om du vil søke i Alle . Meteorologisk institutt gir navn til de ekstreme værhendelsene i. Navn som inneholder bokstavene æ, ø, å eller navn som begynner på q, w , x, . Listene over jente- og guttenavn viser at tendens en har kunnet observere.


Navnene følger alfabetet, og annethvert uvær får guttenavn , annet hver jentenavn. Unntaket er navn som starter på Q, W , X, Z, Æ, Ø og Å. Det er ofte litt overpretensiøse foreldre som gir barna spesielle navn , og da. Synes at det er på tide at X. C og w brukes mer i navn , før bokstavene blir glemt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg