torsdag 26. mai 2016

Kinesiske horoskop

I kinesisk astrologi har vi dyretegn, akkurat som i den vestlige zoodiaken. Men det er noen forskjeller. Finn ditt årstall i denne tabellen og se hvilket kinesiske dyretegn du er:.


For dager siden - Vi er avhengige av annonsering for å levere kostnadsfritt innhold til deg. Ved å klikke et eller annet sted på denne siden, eller ved å klikke på . Filosofien bak kinesisk horoskop er .

Find det år du er født i, og dato ifølge den kinesiske måne kalender. NRK Sport – Sportsnyheter. Sjekk hvilket kinesiske dyretegn du er født under. I dag gikk kineserne inn i hundens år, og nå begynner feiringen av det kinesiske nyåret verden over.


Historie og Opprinnelse. I Kina har alle barn født i samme år likt stjernetegn. Finn ut hva det kinesiske horoskopet sier om deg og ditt barns personlighet! Ditt daglige kinesiske horoskop gratis på nett!


Les også: Kinesisk fødselskart.

Hva synes du om artikkelen? Forrige artikkelHar du en ape eller gris i hus? Venter du en liten hare?


Ditt kinesiske horoskop forteller at en rotte er aktiv og sjarmerende, og får ting til å skje. Full av tankevirksomhet til enhver ti selv når du hviler. Pris kr 2(spar kr 31). Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK-butikk.


Jeg gjør oppmerksom på at horoskopet ovenfor er et generelt horoskop, det er. Vi har mer enn millioner bøker, . Se flere bøker fra Henning Hai Lee Yang. Artikkelen er skrevet av Helle Aarnes, Bjørn Egil Halvorsen og . Kinesisk horoskop basert på artikkelen TO LIV i A-magasinet 23.


Se kinesisk horoskop bruke asiatisk spådommer på telefonen! Daglig kinesiske stjernetegn spådommer om helse, intellekt, . Dette programmet er på engelsk. Folk som ble født i årene i det kinesiske horoskopet nedenfor. Klikk her for å se ditt kinesiske tegn og ukeshoroskop! Du kan lese både et vestlig og et kinesisk horoskop.


Last ned dette gratis bildet av Hai Gris Kinesisk Horoskop fra Pixabay sitt enorme bibliotek av public domain bilder og videoer.

Kinesiske horoskop er blant de mest nøyaktige horoskoper i verden. Lave priser og rask levering. Prøv ut flere av våre spådommer på coreleligh.


Oprindelig var de tolv dyretegn benævnt som de tolv grene. Myk silikon Dyr fra det kinesiske horoskop. Ukens kinesiske horoskop av Henning Hai Lee Yang, Finn ditt dyretegn og les ditt kinesiske ukes horoskop.


Den kinesiske kalender er baseret på månens bevægelser i forhold til Jorden og må derfor betegnes som en månekalender. Her kan du se dit personlige kinesiske horoskop. Det kinesiske kalendersystem .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg