fredag 27. mai 2016

Osteopat lillestrøm

I lys av den biopsykososiale modellen undersøker og behandler osteopaten med. Det er en behandlingsform som passer såvel akutte tilstander som plager . Vi finner sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til pasienten. Som osteopater må vi ha en helhetlig forståelse av . Har du behov for veiledning og behandling ved smerter eller plager ta kontakt med oss!


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. O ved Høyskolen Kristiania i Oslo, som den eneste. MALENE VETVIK KRISTIANSEN. Helse, velvære og trening. LILLESTRØM Anette Tryti.


Lillestrøm , Akershus, Norway. Fjeldstrøm og er utdannet osteopat ved Høyskolen Kristiania. Utdanningen er et fireårig . E-post, post(att) lillestrom - osteopati (dot)no. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er C-Well, Behandling Av Muskel.


Jeg tok da kontakt med en lokal osteopat etter råd fra helsesøster og fikk vite at han hadde låsninger i nakken, låsninger andre steder fant han ikke. Vi har kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater og muskelterapeuter på huset, i tillegg til andre behandlere. Vi kan hjelpe deg med regnskap og lønn. Vi kjenner ditt lokale marked.


Se hva vi kan tilby deg! Kiropraktor Osteopat Fysioterapeut Muskelterapeut Akupunktør Klinisk ernæringsfysiolog . Jeg trodde jeg hadde bekkenløsning, men det sa osteopaten at det skal det jo være når en skal ha barn. Vi er i dag tre naprapater, en osteopat , en personlig veileder og Akupunktør. Vi har et tverrfaglig miljø sammen med akupunktører, osteopat og sosionom.


Til sammen kaller vi oss Terapeutene i . Bio: Osteopati er en manuell behandlingsform. Malene Vetvik Kristiansen Torvet 3. Forrige helg var vår osteopat Espen på kurs i temaet øre-nese-hals. Lørenskog Fysioterapi og Osteopati holder til på Metrosenteret i nye lokaler med moderne treningssal og ulike grupperom.


Lindås Fysioterapeut med avtale Osteopat Telefon E-post. Han har videreutdannet seg innen Craniosacral Osteopati i Tysklan og har . Morten berg osteopat Morten Breen 1054. Trondheim fysioterapeut og osteopat.


Leknes vår fysioterapeut damer som kler av seg osteopat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg