tirsdag 24. mai 2016

Oppskrift på lapper

Nystekte lapper , eller moffeloffer, er alltid populært. Server lappene med syltetøy eller rørte bær. Kjempegodt til helgefrokosten eller som dessert. Denne oppskriften inneholder dessuten lite fett som gjør at lappene egner seg godt som hverdagskos.


Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker og nydelig å servere med litt syltetøy eller .

Lapper har sterke tradisjoner tilbake i tid. Bruk en øse og hell røren på takken til store runde lapper. Her er en enkel og god oppskrift på hjemmelagde lapper til frokost, dessert, på tur eller når du har lyst på noe godt.


Her får du oppskrift på verdens. Kjekt å ta med tur i termos! Det er størrelsen det kommer an på. Oppskriften med kefir og natron er fra Lise Finckenhagen.


På Jæren kalles de lapper , andre steder kalles de sveler.

Velg og vrak blant mengder av oppskrifter, tips og inspirasjon. Kanskje fordi mamma følte på skuffelsen når det var pannekaker til middag - og da kunne . Dette gikk meg hus forbi. Det går fint an å lage lapper uten melk. I denne oppskriften har vi brukt havremelk og Soft Flora spesial, som er helt fri for både melk og melkeproteiner. Noen små lappetriks lapper er supert å steke på en primus eller et stormkjøkken.


Disse lappene smaker kjempe godt med yoghurt naturell og lettsyltetøy på. I denne røra (se oppskrift nedenfor) er det litt smør. Jeg vet ikke om det var denne oppskriften som ble brukt, men jeg kan ikke erindre at . De er veldig gode sammen med f. Vi fikk servert lapper i kulturtimen. Så slo tanken meg, kan man lage lapper av bygg-grøt også? Mammas beste lapper med bygg.


Her deler vi mammas lappeoppskrift med bygg. Disse luftige urtesvelene er supergode til frokost, lunsj eller som kveldsmat. Så og si alle ville ha oppskriften på dagens lapper , og disse er noe av de beste jeg har laget.


God i konsistensen, akkurat passe søte og helt . Kald havregrøt er det perfekte utgangspunkt for havrelapper.

Du kan enten bruke restegrøt, eller lage denne enkle oppskriften. Barna kommer til å elske disse . Har du sett a, havregrøt i lapper ? GOD GAMMELDAGS OPPSKRIFT PÅ LAPPER. Stek 3-lapper om gangen.


Snu dem når de har stivnet på overflaten, etter ca. Om du har ei takke, er den super til å steke lappene på! Restelapper – slik kan du trylle med grønnsaksrestene dine. Hentet fra Fridas Bålmat.


Runde, luftige og smakfulle lapper. For flere oppskrifter , se oppskriftsboken Fridas Bålmat. Lappene blir veldig mye bedre med litt kardemomme og litt kanel i tillegg.


Våknet til en Instagram-post om at det var pannekakedagen i dag, så da tenkte jeg å dele en oppskrift på de gooodeste sunne lappene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg