torsdag 19. mai 2016

Sex med kjendis

Vi lager en quiz med morsomme filmsnutter, musikk og bilder. Let the Games Begin – åpen bar og EC quiz. Det blir servert to alkoholenheter til . Kontakt oss gjerne for prisforespørsel. D-Day has arrived folks, so get your most patriotic of hats on for Tuesday and get down the pub to support the red and white and see u spank .

Julebordet skulle bli et fint avbrekk i en ellers hektisk hverdag. Høy konsentrasjon blant quiz -deltakerne og Mona følger spent med. Vi tilbyr pop quiz med erfaren dj og quizvert til utesteder og firmaarrangementer. Gjøvik finner du flotte selskapslokaler med en samlet kapasitet på ca 1sitteplasser.


Vi ønsker dere velkommen til årets julebord lørdag desember. Etter maten fortsetter julebordet i klubblokalene med sosialt og quiz. Vi skal ha personalfest med partnere og trenger . På julebord er det meningen vi skal kose oss.

Noen ganger koser vi oss så mye at det ikke lenger føles som kos. Det lønner seg å kunne litt om noen plager . A playlist featuring Banana Airlines, Trad. En person som er veldig lang og tynn. The snow will comming now.


Quiz , strikking og julebord. Har engasjert seg i et halvt år med serviettbretting, quiz , bordplassering og så videre. Livemusikk på julebordet er uansett alltid vellykket som underholdning, i likhet med en quiz som du kan dele ut til gjestene ved ankomst.


QM Arnfinn hadde sydd sammen en liten quiz på spørsmål, mange overkommelige og noen nøtter. Det var altså kun én omgang. Vi tilbyr profesjonelle DJs og VJs for alle typer firmafester, bryllup, skoleball, skolefester, events, sommerfester og julebord.


Vi har også live artister som spiller. En klassiker er å lage en quiz , gjerne en med spørsmål som . Bli med og prøv en interaktiv quiz ! Du kan spille på smarttelefon, nettbrett eller på PCen din. Jeg har lært meg Kahoot!


SvelvikTennis — Ingen Kommentarer.

Men kan julesang-spørsmålet fra Morgenbladet- quizen få opp pulsen til. Vi deler inn i grupper og holder en interaktiv quiz. Endelig fredag – og dermed en ny mulighet til å briljere med å svare på våre ganske uhøytidelige spørsmål.


Vi kjører to runder allmennquiz. Jolebord på Brakanes Hotel byr på jolemat, kjekke aktivitetar til dømes jole- quiz og sidersmaking, dans og ei god seng å sove i for deg og dine. Er det duket for julebord med jobben?


Vi forsøker å dra i gang et lite arrangement utenom terminlista. Defor arrangerer vi en familiekveld med enkel bevertning og quiz. Strømmen Greyhounds avholder julebord lørdag 2. NQF Oslo vurderer etter anmodning fra medlemsmassen å arrangere et julebord , en eller annen lørdag i november eller desember.


På Dickens Sarpsborg arrangerer vi julebord , ukentlige events, afterwork hver fredag, quiz kvelder og live musikk av lokale artister. Ta med kollegaer, vennegjengen eller kjæresten på julebord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg